Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji'nde Ödül Töreni Yapıldı

EĞİTİM 05.10.2017 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji'nde Ödül Töreni Yapıldı

Üniversite sınavlarına hazırlıklar kapsamında Eylül ayında düzenlenen Hazır Bulunuşluluk Sınavı’nda dereceye girenler ile 20.yıl Futbol Turnuvasını kazanan sınıfların ödülleri düzenlenen törenle verildi.
  Üniversite sınavlarına hazırlıklar kapsamında Eylül ayında düzenlenen Hazır Bulunuşluluk Sınavı’nda dereceye girenler ile 20.yıl Futbol Turnuvasını kazanan sınıfların ödülleri düzenlenen törenle verildi.   Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;   Bu Ödül Töreni bu yıl her deneme sınavından sonra tekrar yapılacaktır. Burada ödül töreni yapmamızın amacı sizleri daha fazla motive etmek, başarıyı takdir etmek, ödüllendirmektedir.   Çağdaş, Kaliteli Eğitim Standartları İle Türkiye’de adını altın harflerle yazdıran okulumuz öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek için sizlere her imkanı sunuyor. kullandığımız teknolojik bilgi kaynakları ile,sosyal etkinliklerle Türkiye’nin en başarılı bireylerini yetiştirme yolunda ilk günkü heyecanımızla ilerliyoruz.   Okulumuzun alanında uzman ve fedakar öğretmen kadrosu ; kullandığımız güncel yayınlar okulumuzun işleyişi,hafta içi yapılan birebir etütleri ,hafta sonu kursları sizlerin başarısındaki en büyük etkendi.Böyle bir okulda okuduğunuz için şanslısınız lütfen bunun farkında olun.   Mademki burada Deneme Sınavı Ödül Töreni İçin toplanmış bulunuyoruz, ödül törenine geçmeden önce okulumuzdan mezun olan büyüklerinizin başarı öykülerini hatırlayalım.   Okulumuzda 16 yılda toplam 1115 öğrencimiz Üniversite kazanmıştır, bunların 98’i Tıp Fakültesi ,27 Diş Hekimliği Fakültesi,7 Eczacılık Fakültesi ,31’i Fizik Tedavi Ve Diyetisyenlik ,128’i Eğitim Fakültesi,90’nı Hukuk Fakültesi,300’ü İşletme İktisat ,416’sı Mühendislik Ve 18’i Sağlık Bilimleri Fakültelerine Girmiştir.   Her yıl Altınyıldız Fen Lisesi öğrencileri Nevşehir de bireysel anlamda üniversite sınavlarında ilk dereceleri almaktadır. Bunun son kanıtı 2017 Yılında hem YGS de hem LYS de Nevşehir 1.,2.,ve 3.sü bütün puan dallarında Altınyıldız Lisesi öğrencileri olmuştur.Bundan sonraki süreçte sizlerden beklentimiz mezunlarımızın başarılarını örnek alarak bu yolda ilerlemeniz olacaktır.”denildi.   Sunumun ardından Özel Altınyıldız Fen,Anadolu ,Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri 10.,11. ve 12. sınıflarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.   Sınıflar arası “20.Yıl Futbol Turnuvasında” 1.olan Fen Lisesi 11/C,Anadolu Lisesi 12/D,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/C sınıflarının ödülleri yöneticiler ve öğretmenlerce verildi.
Üniversite sınavlarına hazırlıklar kapsamında Eylül ayında düzenlenen Hazır Bulunuşluluk Sınavı’nda dereceye girenler ile 20.yıl Futbol Turnuvasını kazanan sınıfların ödülleri düzenlenen törenle verildi.

 

Üniversite sınavlarına hazırlıklar kapsamında Eylül ayında düzenlenen Hazır Bulunuşluluk Sınavı’nda dereceye girenler ile 20.yıl Futbol Turnuvasını kazanan sınıfların ödülleri düzenlenen törenle verildi.

 

Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

Bu Ödül Töreni bu yıl her deneme sınavından sonra tekrar yapılacaktır. Burada ödül töreni yapmamızın amacı sizleri daha fazla motive etmek, başarıyı takdir etmek, ödüllendirmektedir.

 

Çağdaş, Kaliteli Eğitim Standartları İle Türkiye’de adını altın harflerle yazdıran okulumuz öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek için sizlere her imkanı sunuyor. kullandığımız teknolojik bilgi kaynakları ile,sosyal etkinliklerle Türkiye’nin en başarılı bireylerini yetiştirme yolunda ilk günkü heyecanımızla ilerliyoruz.

 

Okulumuzun alanında uzman ve fedakar öğretmen kadrosu ; kullandığımız güncel yayınlar okulumuzun işleyişi,hafta içi yapılan birebir etütleri ,hafta sonu kursları sizlerin başarısındaki en büyük etkendi.Böyle bir okulda okuduğunuz için şanslısınız lütfen bunun farkında olun.

 

Mademki burada Deneme Sınavı Ödül Töreni İçin toplanmış bulunuyoruz, ödül törenine geçmeden önce okulumuzdan mezun olan büyüklerinizin başarı öykülerini hatırlayalım.

 

Okulumuzda 16 yılda toplam 1115 öğrencimiz Üniversite kazanmıştır, bunların 98’i Tıp Fakültesi ,27 Diş Hekimliği Fakültesi,7 Eczacılık Fakültesi ,31’i Fizik Tedavi Ve Diyetisyenlik ,128’i Eğitim Fakültesi,90’nı Hukuk Fakültesi,300’ü İşletme İktisat ,416’sı Mühendislik Ve 18’i Sağlık Bilimleri Fakültelerine Girmiştir.

 

Her yıl Altınyıldız Fen Lisesi öğrencileri Nevşehir de bireysel anlamda üniversite sınavlarında ilk dereceleri almaktadır. Bunun son kanıtı 2017 Yılında hem YGS de hem LYS de Nevşehir 1.,2.,ve 3.sü bütün puan dallarında Altınyıldız Lisesi öğrencileri olmuştur.Bundan sonraki süreçte sizlerden beklentimiz mezunlarımızın başarılarını örnek alarak bu yolda ilerlemeniz olacaktır.”denildi.

 

Sunumun ardından Özel Altınyıldız Fen,Anadolu ,Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri 10.,11. ve 12. sınıflarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

 

Sınıflar arası “20.Yıl Futbol Turnuvasında” 1.olan Fen Lisesi 11/C,Anadolu Lisesi 12/D,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/C sınıflarının ödülleri yöneticiler ve öğretmenlerce verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.