Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji'nde Veli Toplantıları Başladı

EĞİTİM 29.08.2016 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji'nde Veli Toplantıları Başladı

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci veli toplantıları başladı.
  Özel Altınyıldız Koleji'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrenci veli toplantıları başladı. Altnıyıldız Koleji'nde başlayan öğrenci veli toplantıları önümüzde ki haftalarda da devam edecek. Konuyla ilgili Altınyıldız Koleji'nden yapılan yazılı açıklamada şunları kaydedildi; "Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2016-2017 öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı.27 Ağustos Cumartesi günü 1.sınıflarımız saat 10.00, 5.sınıflarımız 12.00 ve 8. sınıflarımız için ise 15.00’da yapılan veli toplantılarına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.Oluşturulan toplantı takvimine göre; 2. ve 3.Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 10:00 4. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 12:00 6.ve 7. Sınıflarımızın 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 15:00 ‘da okulumuz Konferans salonunda yapılacaktır. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı’ nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri ,Deneme sınavları ,Ders araç –gereçleri , Kıyafet ,Servis , Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verilmiştir.Ayrıca 1.sınıflarımızın için 5-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflarımız için yine 15 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen okulumuzun TEOG Öğrencileri için Hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca velilerimizin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını okul dışına çıkmadan karşılayabilmeleri için kafeterya katında alışverişlerini yapabilmişlerdir.Velilerimiz Eğitim –Öğretim dönemi başlamadan gerçekleştirilen ön toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin başarısı için veli, öğretmen ve öğrenci iletişimini çok önemsiyoruz. Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ,yeni Eğitim –Öğretim Yılının Tüm Velilerimize , Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."
Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci veli toplantıları başladı.

 

Özel Altınyıldız Koleji'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrenci veli toplantıları başladı. Altnıyıldız Koleji'nde başlayan öğrenci veli toplantıları önümüzde ki haftalarda da devam edecek. Konuyla ilgili Altınyıldız Koleji'nden yapılan yazılı açıklamada şunları kaydedildi;

"Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2016-2017 öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı.27 Ağustos Cumartesi günü 1.sınıflarımız saat 10.00, 5.sınıflarımız 12.00 ve 8. sınıflarımız için ise 15.00’da yapılan veli toplantılarına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.Oluşturulan toplantı takvimine göre;

2. ve 3.Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 10:00

4. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 12:00

6.ve 7. Sınıflarımızın 1. Veli Toplantısı 3 Eylül Cumartesi Saat 15:00 ‘da okulumuz Konferans salonunda yapılacaktır.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı’ nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri ,Deneme sınavları ,Ders araç –gereçleri , Kıyafet ,Servis , Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verilmiştir.Ayrıca 1.sınıflarımızın için 5-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflarımız için yine 15 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen okulumuzun TEOG Öğrencileri için Hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca velilerimizin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını okul dışına çıkmadan karşılayabilmeleri için kafeterya katında alışverişlerini yapabilmişlerdir.Velilerimiz Eğitim –Öğretim dönemi başlamadan gerçekleştirilen ön toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin başarısı için veli, öğretmen ve öğrenci iletişimini çok önemsiyoruz. Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ,yeni Eğitim –Öğretim Yılının Tüm Velilerimize , Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.