Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji'nde Yenilikçi Uygulamalar Devam Ediyor

EĞİTİM 03.03.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji'nde Yenilikçi Uygulamalar Devam Ediyor

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Fen Bilimleri alanında yenilikçi çalışmalara ve uygulamalara yenileri ekleniyor.
  Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Fen Bilimleri alanında yenilikçi çalışmalara ve uygulamalara yenileri ekleniyor.   Altınyıldız Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde fizik, kimya ,biyoloji, sağlık bilgisi ve anatomi dersleri, ders içi uygulamalar ve deneylerle desteklenerek işlenmektedir.   Öğrencilerin akademik alandaki gelişimleri, okul dışı çalışma saatleri ile artırılmaktadır. Akademik başarının yanında ulusal ve uluslararası projelerle fizik ,kimya ,biyoloji ve sağlık bilgisi derslerinde öğrencilerin sunum yapabilme ve kendilerini ifade edebilme becerileri ile problemlere analitik yaratıcı ve özgün çözümler üretebilme yetenekleri geliştirmektedir .   Ulusal ve uluslararası proje ve etkinlikler sayesinde öğrenciler, farklı kültürleri tanıma ve öğrendikleri yabancı dilleri fen bilimleri derslerinde etkin şekilde kullanma imkanı elde etmektedirler.   Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde, fizik, kimya, biyoloji ve sağlık bilgisi derslerinde öğrenciler laboratuvarlarda deneyler yaparak dersleri öğrenmektedir. Uygulama derslerinin ardından 3D teknoloji sınıfında üç boyutlu görsel efektlerle öğrenilen bilgiler pekiştirmektedir.   Fen Bilimleri Laboratuvarları ve 3D Teknoloji Laboratuvarlarında öğrenme oranlarını artırdığını belirten öğretmen ve öğrenciler ,uygulamalarından duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir .   Tübitak Liselerarası proje yarışmalarında Türkiye birinciliği ve pekçok bölge dereceleri kazanan Altınyıldızlar , fen derslerindeki uygulamaların üniversite sınavını büyük katkı sağlanırdığını da belirtmişlerdir.
Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Fen Bilimleri alanında yenilikçi çalışmalara ve uygulamalara yenileri ekleniyor.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Fen Bilimleri alanında yenilikçi çalışmalara ve uygulamalara yenileri ekleniyor.

 

Altınyıldız Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde fizik, kimya ,biyoloji, sağlık bilgisi ve anatomi dersleri, ders içi uygulamalar ve deneylerle desteklenerek işlenmektedir.

 

Öğrencilerin akademik alandaki gelişimleri, okul dışı çalışma saatleri ile artırılmaktadır. Akademik başarının yanında ulusal ve uluslararası projelerle fizik ,kimya ,biyoloji ve sağlık bilgisi derslerinde öğrencilerin sunum yapabilme ve kendilerini ifade edebilme becerileri ile problemlere analitik yaratıcı ve özgün çözümler üretebilme yetenekleri geliştirmektedir .

 

Ulusal ve uluslararası proje ve etkinlikler sayesinde öğrenciler, farklı kültürleri tanıma ve öğrendikleri yabancı dilleri fen bilimleri derslerinde etkin şekilde kullanma imkanı elde etmektedirler.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde, fizik, kimya, biyoloji ve sağlık bilgisi derslerinde öğrenciler laboratuvarlarda deneyler yaparak dersleri öğrenmektedir. Uygulama derslerinin ardından 3D teknoloji sınıfında üç boyutlu görsel efektlerle öğrenilen bilgiler pekiştirmektedir.

 

Fen Bilimleri Laboratuvarları ve 3D Teknoloji Laboratuvarlarında öğrenme oranlarını artırdığını belirten öğretmen ve öğrenciler ,uygulamalarından duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir .

 

Tübitak Liselerarası proje yarışmalarında Türkiye birinciliği ve pekçok bölge dereceleri kazanan Altınyıldızlar , fen derslerindeki uygulamaların üniversite sınavını büyük katkı sağlanırdığını da belirtmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.