Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Nevşehir Halkına Teşekkür Etti

EĞİTİM 30.08.2017 - 07:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Nevşehir Halkına Teşekkür Etti

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.
  Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor. Altınyıldız, Lise kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de en çok tercih edilen Özel Lise oldu. Öğrencilerine sunduğu mükemmel öğrenme imkânları, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu, başarı geçmişi ile birleşerek geleceğin şampiyonlarını akın akın Altınyıldız’a çekti. Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde; Altınyıldız’ı tercih eden öğrenciler, Lafa değil icraata bakarak, sınav sonuçlarına inceleyerek, hangi lise Türkiye genelinde YGS ve LYS’de hangi başarıları kazanmış, öğrencileri Türkiye’nin hangi seçkin üniversitelerine yerleşmiş, kadrolu öğretmen kadrosu kimler, değerlendirmelerini yaptıktan sonra Türkiye’nin en seçkin okulları yerine Altınyıldız Kolejini tercih ettiler. TEOG Sınavlarında Türkiye ve Nevşehir Birincisi olan öğrencinin yanı sıra, her iki sınavın birinde soruların tamamını tam yapan,1 yanlışı,2 yanlışı,3 yanlışı olan ya da başarıyı hedefleyen öğrencilerimiz, mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’a kayıt olmuştur. 2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıf kayıtları tamamen dolan Özel Altınyıldız Fen Lisesi 5. Ek şubeyi açtı.Anadolu ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde boş kalan son kontenjanlara kayıtlar yapılıyor. YGS de ve LYS’de Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır. 19 yıllık başarı geçmişine bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir özel kurumun erişemediği Altınyıldız’da güçlü, tecrübeli ve başarısını ispat etmiş öğretmenler tarafından öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmaktadır.
Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

 

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

Altınyıldız, Lise kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de en çok tercih edilen Özel Lise oldu. Öğrencilerine sunduğu mükemmel öğrenme imkânları, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu, başarı geçmişi ile birleşerek geleceğin şampiyonlarını akın akın Altınyıldız’a çekti.

Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

Altınyıldız’ı tercih eden öğrenciler, Lafa değil icraata bakarak, sınav sonuçlarına inceleyerek, hangi lise Türkiye genelinde YGS ve LYS’de hangi başarıları kazanmış, öğrencileri Türkiye’nin hangi seçkin üniversitelerine yerleşmiş, kadrolu öğretmen kadrosu kimler, değerlendirmelerini yaptıktan sonra Türkiye’nin en seçkin okulları yerine Altınyıldız Kolejini tercih ettiler.

TEOG Sınavlarında Türkiye ve Nevşehir Birincisi olan öğrencinin yanı sıra, her iki sınavın birinde soruların tamamını tam yapan,1 yanlışı,2 yanlışı,3 yanlışı olan ya da başarıyı hedefleyen öğrencilerimiz, mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’a kayıt olmuştur.

2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıf kayıtları tamamen dolan Özel Altınyıldız Fen Lisesi 5. Ek şubeyi açtı.Anadolu ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde boş kalan son kontenjanlara kayıtlar yapılıyor.

YGS de ve LYS’de Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır.

19 yıllık başarı geçmişine bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir özel kurumun erişemediği Altınyıldız’da güçlü, tecrübeli ve başarısını ispat etmiş öğretmenler tarafından öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.