Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Proje Ekibi Yunanistan'da

EĞİTİM 14.04.2016 - 09:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Proje Ekibi Yunanistan'da

Altınyıldız Koleji proje ekibi Yunanistan ziyaretini gerçekleştiriyor.
Konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunan Altınyıldız Koleji okul idaresi şu ifadelere yer verdi.   “Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırlanan “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı projelerimiz kabul edilmişti. “Eurobook Buddies” projemizdeki ortaklarımızdan İngiltere, Polonya, İtalya ile birlikte karşılıklı ziyaretlere ve proje çalışması toplantısına katılmak üzere Altınyıldız İlköğretim Kurumu idareci ,öğretmenler ve öğrencilerden oluşan 7 kişilik ekibimiz 13.04.2016 tarihinde Yunanistan’a gittiler. Proje kapsamında düzenlenecek karşılıklı beş hareketliliğin 4.sü olan Yunanistan ziyareti beş gün sürecektir.   Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıması, Türk kültürünü tanıtması ve uluslar arası dostluklar kurması için bu tarz çalışmaları çok önemsiyoruz. Projede emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,Yunanistan’a giden proje ekibimize hayırlı yolculuklar dileriz.”
Altınyıldız Koleji proje ekibi Yunanistan ziyaretini gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunan Altınyıldız Koleji okul idaresi şu ifadelere yer verdi.

 

“Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırlanan “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı projelerimiz kabul edilmişti. “Eurobook Buddies” projemizdeki ortaklarımızdan İngiltere, Polonya, İtalya ile birlikte karşılıklı ziyaretlere ve proje çalışması toplantısına katılmak üzere Altınyıldız İlköğretim Kurumu idareci ,öğretmenler ve öğrencilerden oluşan 7 kişilik ekibimiz 13.04.2016 tarihinde Yunanistan’a gittiler. Proje kapsamında düzenlenecek karşılıklı beş hareketliliğin 4.sü olan Yunanistan ziyareti beş gün sürecektir.

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıması, Türk kültürünü tanıtması ve uluslar arası dostluklar kurması için bu tarz çalışmaları çok önemsiyoruz. Projede emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,Yunanistan’a giden proje ekibimize hayırlı yolculuklar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.