Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kolejinde Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Semineri Düzenlendi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2016 - 20:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kolejinde Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Semineri Düzenlendi

  Nevşehir Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Birimi Eğitim Personeli Şennur Alp tarafından Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi. Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri konu ile yakından ilgilendiler. Büyük bir dikkat ve yoğun bir katılımla gerçekleşen programın sonunda, öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak öğrenim süreçlerini pekiştirdiler. Müdür Yardımcısı Türkan Yavuz, Şennur Alp'e gerçekleştirmiş olduğu seminerden dolayı teşekkür ederek,öğrencilerin öğrenme süreçlerinde ve davranış değişikliği oluşturmada bu tarz seminerlerin büyük bir rol oynadığını belirtti.
 

Nevşehir Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Birimi Eğitim Personeli Şennur Alp tarafından Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri konu ile yakından ilgilendiler.

Büyük bir dikkat ve yoğun bir katılımla gerçekleşen programın sonunda, öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak öğrenim süreçlerini pekiştirdiler.

Müdür Yardımcısı Türkan Yavuz, Şennur Alp'e gerçekleştirmiş olduğu seminerden dolayı teşekkür ederek,öğrencilerin öğrenme süreçlerinde ve davranış değişikliği oluşturmada bu tarz seminerlerin büyük bir rol oynadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.