Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kolejinin Avukatı Değişti

EĞİTİM 01.06.2017 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kolejinin Avukatı Değişti

Altınyıldız Koleji'nde Avukat Rabia Yücekul Bilek'e Plaket Verildi
Altınyıldız Koleji'nde Avukat Rabia Yücekul Bilek'e Plaket Verildi   Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 3 yıldır Kurum Avukatı olarak görev yapan Rabia Yücekul Bilek, Hakimlik ve Savcılık Adaylığı Sınavını kazanması nedeniyle görevinden ayrıldı.   Altınyıldız Koleji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, kurum adına Rabia Yücekul Bilek’e teşekkür plaketi taktim etti.   Ragıp Özaltın; Görev süresi içerisinde Kurumlarımıza ve Anonim Şirketimize büyük katkı sağlayan Avukat Rabia Yücekul Bilek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Hakimlik ve Savcılık görevlerinde başarılar diledi.   Altınyıldız Koleji Kurum Avukatlığına Emine Kaplan atandı.    
Altınyıldız Koleji'nde Avukat Rabia Yücekul Bilek'e Plaket Verildi

Altınyıldız Koleji'nde Avukat Rabia Yücekul Bilek'e Plaket Verildi

 

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 3 yıldır Kurum Avukatı olarak görev yapan Rabia Yücekul Bilek, Hakimlik ve Savcılık Adaylığı Sınavını kazanması nedeniyle görevinden ayrıldı.

 

Altınyıldız Koleji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, kurum adına Rabia Yücekul Bilek’e teşekkür plaketi taktim etti.

 

Ragıp Özaltın; Görev süresi içerisinde Kurumlarımıza ve Anonim Şirketimize büyük katkı sağlayan Avukat Rabia Yücekul Bilek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Hakimlik ve Savcılık görevlerinde başarılar diledi.

 

Altınyıldız Koleji Kurum Avukatlığına Emine Kaplan atandı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.