Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kreş Ve Anaokuluna Anlamlı Ziyaret

EĞİTİM 13.04.2017 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kreş Ve Anaokuluna Anlamlı Ziyaret

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömce Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Muhammet Çömce Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.   Ziyarette Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci ve Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar Altınyıldız Eğitim Kurumları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.   Kreş ve Anaokulunu gezip hayvanat bahçemizi inceleyen Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömçe Kreş ve Anaokulunu çok beğendiklerini söyleyip emeği geçenlere teşekkür ettiler.   Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömçe' ye teşekkür ederiz.
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömce Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Muhammet Çömce Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci ve Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar Altınyıldız Eğitim Kurumları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

Kreş ve Anaokulunu gezip hayvanat bahçemizi inceleyen Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömçe Kreş ve Anaokulunu çok beğendiklerini söyleyip emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömçe' ye teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.