Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Liseleri 9.Sınıf Veli Toplantıları Yapıldı

EĞİTİM 14.09.2017 - 23:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Liseleri 9.Sınıf Veli Toplantıları Yapıldı

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nde, 9.sınıf velilerine ve öğrencilerine yönelik olarak tanışma ve uyum toplantıları yapıldı.
    YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren Nevşehir’in ve Türkiye’nin en büyük, en başarılı Liselerini bünyesinde bulunduran Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki, ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri,Altınyıldız Koleji öğretmenleriyle düzenlenen kokteylde bir araya geldiler.   Tanışma ve ikramların ardından Konferans Salonunda Altınyıldız Koleji Rahberlik Servisi tarafından sunum yapıldı. Sunumdan sonra Okul Müdürü Özkan Kılınç, yönetici ve öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.   Yapılan sunumlarda Altınyıldız Liselerinin başarıyla birlikte, 2017-2018 öğretim yılında uygulanacak yeni müfredat ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler verildi.   YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren başarılı ve tecrübeli öğretmen kadrosu, velilere başarılı bir gelecek için izlenecek yöntemleri anlattılar.   Konferans salonunda düzenlenen toplantıların ardından, sınıflara geçen öğrenciler ve veliler; kitap, kırtasiye, kıyafet, gibi ihtiyaçları karşılayarak, öğretmenlerle görüştüler.   Gerek karşılama, gerekse düzenlenen organizasyonlar Altınyıldız Eğitim Kurumlarının kurumsal yapısının veliler tarafından bir kez daha taktirle karşılanmasına yol açtı.   Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nde, 9.sınıf velilerine ve öğrencilerine yönelik olarak tanışma ve uyum toplantıları yapıldı.

 

 

YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren Nevşehir’in ve Türkiye’nin en büyük, en başarılı Liselerini bünyesinde bulunduran Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki, ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri,Altınyıldız Koleji öğretmenleriyle düzenlenen kokteylde bir araya geldiler.

 

Tanışma ve ikramların ardından Konferans Salonunda Altınyıldız Koleji Rahberlik Servisi tarafından sunum yapıldı. Sunumdan sonra Okul Müdürü Özkan Kılınç, yönetici ve öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.

 

Yapılan sunumlarda Altınyıldız Liselerinin başarıyla birlikte, 2017-2018 öğretim yılında uygulanacak yeni müfredat ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

 

YGS ve LYS Şampiyonlarını yetiştiren başarılı ve tecrübeli öğretmen kadrosu, velilere başarılı bir gelecek için izlenecek yöntemleri anlattılar.

 

Konferans salonunda düzenlenen toplantıların ardından, sınıflara geçen öğrenciler ve veliler; kitap, kırtasiye, kıyafet, gibi ihtiyaçları karşılayarak, öğretmenlerle görüştüler.

 

Gerek karşılama, gerekse düzenlenen organizasyonlar Altınyıldız Eğitim Kurumlarının kurumsal yapısının veliler tarafından bir kez daha taktirle karşılanmasına yol açtı.

 

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.