MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Liseleri Kayıtlarına Büyük İlgi

EĞİTİM 29.04.2017 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Liseleri Kayıtlarına Büyük İlgi

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.
Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.   Altınyıldız Liselerinin Akademik başarısı 2017 yılında göz kamaştırdı.YGS de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldızlılar,Liseler arası 2017 TÜBİTAK bölge yarışmasında’da Bölge 1.si oldu.   2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrenciler;"YGS de Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji,öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır." dediler   2017 Yılında Altınyıldız Liseleri *Atletizmde Türkiye ve Avrupa 1.likleri *Tekwonda Avrupa Birinciliği *Basketbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Basketbol Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Basketbol Kız Takımı Bölge 1.liği *Voleybol Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Hentbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Futsal Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Futsal Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Satranç Türkiye 4.lüğü,Nevşehir Takım ve Bireysel 1.liği *TÜBİTAK Bölge 1.liği *Resim,Şiir,Komposizyon Birincilikleri kazanmışlardır. Her yıl olduğu gibi tatlı bir rekabetin ve başarının yaşandığı Altınyıldız'da bu yıl da çok sayıda TEOG Sınavında Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan öğrencilerimiz,mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’ı tercih etmektedir. Her geçen gün büyüyen,gelişen,yenilenen Altınyıldız Liselerinde bini aşkın üniversiteliyi yetiştiren İdareci ve öğretmen kadromuzla yeni şampiyonları Nevşehir’e ve Türkiye’ye kazandırıyoruz. EĞİTİMDE KALİTE ALTINYILDIZ’DIR. denildi.  
Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

 

Altınyıldız Liselerinin Akademik başarısı 2017 yılında göz kamaştırdı.YGS de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldızlılar,Liseler arası 2017 TÜBİTAK bölge yarışmasında’da Bölge 1.si oldu.

 

2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrenciler;"YGS de Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji,öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır." dediler

 

2017 Yılında Altınyıldız Liseleri

*Atletizmde Türkiye ve Avrupa 1.likleri

*Tekwonda Avrupa Birinciliği

*Basketbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Basketbol Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Basketbol Kız Takımı Bölge 1.liği

*Voleybol Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Hentbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Futsal Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Futsal Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Satranç Türkiye 4.lüğü,Nevşehir Takım ve Bireysel 1.liği

*TÜBİTAK Bölge 1.liği

*Resim,Şiir,Komposizyon Birincilikleri kazanmışlardır.

Her yıl olduğu gibi tatlı bir rekabetin ve başarının yaşandığı Altınyıldız'da bu yıl da çok sayıda TEOG Sınavında Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan öğrencilerimiz,mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’ı tercih etmektedir.

Her geçen gün büyüyen,gelişen,yenilenen Altınyıldız Liselerinde bini aşkın üniversiteliyi yetiştiren İdareci ve öğretmen kadromuzla yeni şampiyonları Nevşehir’e ve Türkiye’ye kazandırıyoruz.

EĞİTİMDE KALİTE ALTINYILDIZ’DIR. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.