MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Liselerinde Üniversite Hazırlık Kursları Başladı

EĞİTİM 07.08.2017 - 20:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Liselerinde Üniversite Hazırlık Kursları Başladı

2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2018 YGS ve LYS hazırlık kurslarına başladılar.
2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2018 YGS ve LYS hazırlık kurslarına başladılar.   2017 Üniversite tercihlerinin ardından 11.ve 12.sınıf öğrencilerimiz bu yıl olduğu gibi 2018 Üniversite Sınavlarında da Türkiye ve Nevşehir derecelerini elde etmek için tempolu bir şekilde hazırlıklarına başladılar.   Altınyıldız Koleji 2018 Üniversite Hazırlık Kursları başladı.7 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, tüm 12.sınıf öğrencilerine yönelik yaz kursları haftaiçi 5 gün toplam 5 hafta boyunca devam edecek.14 Ağustos 2017 tarihinden itibaren 11.sınıflar Hazırlık Kursları başlayacak.   Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik,Türkçe,Tarih ve Coğrafya branşlarında öğrencilerin alanlarına göre düzenlenen okul kurslarına,öğrencilerimiz büyük ilgi göstermektedir.   Her yıl olduğu gibi Altınyıldız Kolejliler bir adım önde başarıya doğru koşmaya devam etmektedir.   Altınyıldız kuruluşu olarak ; Yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte haftasonu devam edecek olan kurslarımıza gösterilen ilgiden dolayı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. denildi  
2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2018 YGS ve LYS hazırlık kurslarına başladılar.

2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanan Altınyıldız Liseliler 2018 YGS ve LYS hazırlık kurslarına başladılar.

 

2017 Üniversite tercihlerinin ardından 11.ve 12.sınıf öğrencilerimiz bu yıl olduğu gibi 2018 Üniversite Sınavlarında da Türkiye ve Nevşehir derecelerini elde etmek için tempolu bir şekilde hazırlıklarına başladılar.

 

Altınyıldız Koleji 2018 Üniversite Hazırlık Kursları başladı.7 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, tüm 12.sınıf öğrencilerine yönelik yaz kursları haftaiçi 5 gün toplam 5 hafta boyunca devam edecek.14 Ağustos 2017 tarihinden itibaren 11.sınıflar Hazırlık Kursları başlayacak.

 

Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik,Türkçe,Tarih ve Coğrafya branşlarında öğrencilerin alanlarına göre düzenlenen okul kurslarına,öğrencilerimiz büyük ilgi göstermektedir.

 

Her yıl olduğu gibi Altınyıldız Kolejliler bir adım önde başarıya doğru koşmaya devam etmektedir.

 

Altınyıldız kuruluşu olarak ; Yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte haftasonu devam edecek olan kurslarımıza gösterilen ilgiden dolayı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.