Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

EĞİTİM 03.05.2017 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sonlarına yaklaşılması nedeniyle, ilimizin en kaliteli okul öncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda yılsonu programı düzenlendi.
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sonlarına yaklaşılması nedeniyle, ilimizin en kaliteli okul öncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda yılsonu programı düzenlendi.   Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda yapılan yılsonu gösterisine veliler ve öğrenci yakınları salonu tıklım tıklım doldurdular.   Slayt gösterisi ile başlayan program Anaokulu öğretmeni Gülsinem Dere’nin konuşması ve öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel; Sandalye Dansı, Zeybek, Modern Dans, Silifke, erkek öğrencilerin Genç Osman oyunu, Anaokulu Andı.   Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan okul korosu, şiirler ve konuşmalarla devam etti.   Anaokulu müdürü Mustafa Uçar yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.   Anaokulundan bu yıl mezun olup, gelecek eğitim - öğretim yılında Altınyıldız İlkokulu 1. Sınıfına devam edecek tüm öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.   Altınyıldız Eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Ragıp Özaltın, Borsa Başkanı sayın İbrahim Salaş, Altınyıldız Eğitim kurumları genel müdürü Serhat İğdeci, İlköğretim kurumu müdürü Mehmet Eravcı, Lise müdürü Özkan Kılınç, Kreş ve Gündüz Bakımevi müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu müdürü Mustafa Uçar tarafından Anaokulu ve Kreşte görev yapan tüm öğretmenlere çiçek, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi.   Program bitiminde başarılı gösterilerinden dolayı öğrenciler ayakta alkışlandı.   Altınyıldız Koleji olarak ; Programı izlemeye gelen veliler ve misafirler tarafından programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize böyle güzel bir akşamda bizimle birlikte olan tüm misafirlere teşekkür ederiz. denildi
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sonlarına yaklaşılması nedeniyle, ilimizin en kaliteli okul öncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda yılsonu programı düzenlendi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sonlarına yaklaşılması nedeniyle, ilimizin en kaliteli okul öncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda yılsonu programı düzenlendi.

 

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda yapılan yılsonu gösterisine veliler ve öğrenci yakınları salonu tıklım tıklım doldurdular.

 

Slayt gösterisi ile başlayan program Anaokulu öğretmeni Gülsinem Dere’nin konuşması ve öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel; Sandalye Dansı, Zeybek, Modern Dans, Silifke, erkek öğrencilerin Genç Osman oyunu, Anaokulu Andı.

 

Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan okul korosu, şiirler ve konuşmalarla devam etti.

 

Anaokulu müdürü Mustafa Uçar yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

 

Anaokulundan bu yıl mezun olup, gelecek eğitim - öğretim yılında Altınyıldız İlkokulu 1. Sınıfına devam edecek tüm öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

 

Altınyıldız Eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Ragıp Özaltın, Borsa Başkanı sayın İbrahim Salaş, Altınyıldız Eğitim kurumları genel müdürü Serhat İğdeci, İlköğretim kurumu müdürü Mehmet Eravcı, Lise müdürü Özkan Kılınç, Kreş ve Gündüz Bakımevi müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu müdürü Mustafa Uçar tarafından Anaokulu ve Kreşte görev yapan tüm öğretmenlere çiçek, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi.

 

Program bitiminde başarılı gösterilerinden dolayı öğrenciler ayakta alkışlandı.

 

Altınyıldız Koleji olarak ; Programı izlemeye gelen veliler ve misafirler tarafından programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize böyle güzel bir akşamda bizimle birlikte olan tüm misafirlere teşekkür ederiz. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.