MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Nevşehir’i Türkiye’nin Zirvesine Taşıyor.

EĞİTİM 31.01.2017 - 16:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Nevşehir’i Türkiye’nin Zirvesine Taşıyor.

Üniversite ve TEOG Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Koleji, her öğretim yılında ulusal ve uluslar arası başarılarına yenilerini ekliyor.
Üniversite ve TEOG Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Koleji, her öğretim yılında ulusal ve uluslar arası başarılarına yenilerini ekliyor.   Nevşehir’in uluslar arası alanda başarılarıyla gurur duyduğu Milli Sporcularımız Altınyıldız Koleji mezunu.   Mezun verdiği 15 yılda 981 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine gönderen Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Kolejliler, 2015 ve 2016 YGS-LYS’de çeşitli puan dallarında Nevşehir’de ilk dereceleri kazanmışlardır. 2016-2017 1.TEOG sınavlarında 617,018 puan ortalamasıyla Nevşehir Birincisi okul olan Altınyıldız İlköğretim Okulunda toplam 281 öğrenci, 100 tam puan alarak yeni bir başarı daha kazanmıştır.   Eğitimdeki başarılarını,sportif ve kültürel alanlarda devam ettiren Altınyıldızlılar yaptığı açıklamada, Milli Takımlarımıza sporcu yetiştirmenin onurunu yaşıyor.   24 Ocak 2017’de Türkiye 1.liği,2.liği kazanan Milli Atletlerimiz Erdem Öz ve Murat Yalçınkaya, 21,29 Ocak 2017 tarihlerinde Satranç Türkiye 4.sü Elif Öztürk ve Türkiye 12.si seçilen Edibe Eylül Çengel milli gururumuz oldu.   2015 Tekvando Yıldızlar Dünya 2.si Şampiyonumuz Anıl Erkin Zeray 2017 yılında Uluslararası Tekvando yarışmalarında 1. oldu.Bölge şampiyonumuz Murat Ceyhan Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.   Altınyıldız Koleji mezunlarından;Milli Boksörümüz Esra Yıldız,Milli Tekvandocumuz İpek Çiğdem,Yasin Alper Ateş ve Hüseyin Coşkuner Milli Takımlarımızda başarılarına yenilerini ekliyor.   Çok sayıda okul takımımız Nevşehir Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonalarında ilimizi temsil ediyor.   Başarılarıyla Nevşehir’i Türkiye’nin zirvesine taşıyan öğrencilerimize öğretmenlerimize velilerimize teşekkür ediyoruz. denildi
Üniversite ve TEOG Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Koleji, her öğretim yılında ulusal ve uluslar arası başarılarına yenilerini ekliyor.

Üniversite ve TEOG Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Koleji, her öğretim yılında ulusal ve uluslar arası başarılarına yenilerini ekliyor.

 

Nevşehir’in uluslar arası alanda başarılarıyla gurur duyduğu Milli Sporcularımız Altınyıldız Koleji mezunu.

 

Mezun verdiği 15 yılda 981 öğrencisini Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine gönderen Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Kolejliler, 2015 ve 2016 YGS-LYS’de çeşitli puan dallarında Nevşehir’de ilk dereceleri kazanmışlardır.

2016-2017 1.TEOG sınavlarında 617,018 puan ortalamasıyla Nevşehir Birincisi okul olan Altınyıldız İlköğretim Okulunda toplam 281 öğrenci, 100 tam puan alarak yeni bir başarı daha kazanmıştır.

 

Eğitimdeki başarılarını,sportif ve kültürel alanlarda devam ettiren Altınyıldızlılar yaptığı açıklamada, Milli Takımlarımıza sporcu yetiştirmenin onurunu yaşıyor.

 

24 Ocak 2017’de Türkiye 1.liği,2.liği kazanan Milli Atletlerimiz Erdem Öz ve Murat Yalçınkaya, 21,29 Ocak 2017 tarihlerinde Satranç Türkiye 4.sü Elif Öztürk ve Türkiye 12.si seçilen Edibe Eylül Çengel milli gururumuz oldu.

 

2015 Tekvando Yıldızlar Dünya 2.si Şampiyonumuz Anıl Erkin Zeray 2017 yılında Uluslararası Tekvando yarışmalarında 1. oldu.Bölge şampiyonumuz Murat Ceyhan Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.

 

Altınyıldız Koleji mezunlarından;Milli Boksörümüz Esra Yıldız,Milli Tekvandocumuz İpek Çiğdem,Yasin Alper Ateş ve Hüseyin Coşkuner Milli Takımlarımızda başarılarına yenilerini ekliyor.

 

Çok sayıda okul takımımız Nevşehir Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonalarında ilimizi temsil ediyor.

 

Başarılarıyla Nevşehir’i Türkiye’nin zirvesine taşıyan öğrencilerimize öğretmenlerimize velilerimize teşekkür ediyoruz. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.