Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Yine Şah Dedi, Yine Mat Etti.

EĞİTİM 01.03.2017 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Yine Şah Dedi, Yine Mat Etti.

Okul Sporları Liseler arası Satranç Yarışmalarında 1. Olan Altınyıldız Koleji Nevşehir’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.
Okul Sporları Liseler arası Satranç Yarışmalarında 1. Olan Altınyıldız Koleji Nevşehir’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.   2016-2017 Okul Sporları Liseli Gençler Satranç Turnuvası 27-28 Şubat 2017 Tarihlerinde Nevşehir İl Gençlik Merkezi Salonunda yapıldı. Yarışmalar, bu yıl okulların oluşturduğu takımların katıldığı TAKIMLAR YARIŞMASI şekline gerçekleştirildi.   Ahmet Utku Şimşek,Ahmet Cihan,Melih Gültekin,Yunus Emre Aşıcı’ dan oluşan Altınyıldız Liseleri Satranç Takımı müsabakalara katılan tüm takımları geride bırakarak Nevşehir Şampiyonu olmuştur. 1999-2000-2001-2002 doğumlu öğrencilerin yarıştığı turnuva 1.si Altınyıldız Koleji Takımı liseler arası Türkiye Şampiyonasında Nevşehir’i temsil edecek. Altınyıldız Eğitim Kurumları; Bir düşünce sporu olan satrancı tam 19 yıldır Nevşehir’de Okul öncesi Kurumlarından itibaren etüt dersi olarak okutmakta ve öğretmektedir.Yılların emek ve özverili çalışmaları sonucunda Nevşehir tarihinde ilk kez 2017 yılında Altınyıldız Eğitim Kurumları Ortaokulu ve Lisesinde öğrenim gören 2 oyuncu Satranç Milli Takımına seçilme başarısı göstermişlerdir.    
Okul Sporları Liseler arası Satranç Yarışmalarında 1. Olan Altınyıldız Koleji Nevşehir’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Okul Sporları Liseler arası Satranç Yarışmalarında 1. Olan Altınyıldız Koleji Nevşehir’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

 

2016-2017 Okul Sporları Liseli Gençler Satranç Turnuvası 27-28 Şubat 2017 Tarihlerinde Nevşehir İl Gençlik Merkezi Salonunda yapıldı. Yarışmalar, bu yıl okulların oluşturduğu takımların katıldığı TAKIMLAR YARIŞMASI şekline gerçekleştirildi.

 

Ahmet Utku Şimşek,Ahmet Cihan,Melih Gültekin,Yunus Emre Aşıcı’ dan oluşan Altınyıldız Liseleri Satranç Takımı müsabakalara katılan tüm takımları geride bırakarak Nevşehir Şampiyonu olmuştur. 1999-2000-2001-2002 doğumlu öğrencilerin yarıştığı turnuva 1.si Altınyıldız Koleji Takımı liseler arası Türkiye Şampiyonasında Nevşehir’i temsil edecek. Altınyıldız Eğitim Kurumları; Bir düşünce sporu olan satrancı tam 19 yıldır Nevşehir’de Okul öncesi Kurumlarından itibaren etüt dersi olarak okutmakta ve öğretmektedir.Yılların emek ve özverili çalışmaları sonucunda Nevşehir tarihinde ilk kez 2017 yılında Altınyıldız Eğitim Kurumları Ortaokulu ve Lisesinde öğrenim gören 2 oyuncu Satranç Milli Takımına seçilme başarısı göstermişlerdir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.