MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda 2017-ÖSYS Tercih İşlemleri Başladı

EĞİTİM 19.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda 2017-ÖSYS Tercih İşlemleri Başladı

Nevşehir Birincileri, Hacettepe Tıp(İng.),Boğaziçi, Odtü, Ankara Ve Koç (Burslu) Üniversitelerini Tercih Ediyorlar.
Nevşehir Birincileri, Hacettepe Tıp(İng.),Boğaziçi, Odtü, Ankara Ve Koç (Burslu) Üniversitelerini Tercih Ediyorlar.   Üniversite tercih işlemleri başladı. 2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye’de ilk 284.308.319.332.457.479.480.526.625.680.707.731.814,931,948 gibi dereceleri kazanan Altınyıldız Kolejliler tercihlerini her öğrencinin rüyalarını süsleyen Üniversitelerden yana kullanıyor.   Altınyıldız Üniversite Tercih Bürosunda taslak tercihlerini yapan Altınyıldızlılar, öğretmenlerine ve okullarına duydukları minnettarlığı dile getirdiler.   Tıp, Mühendislik ve Hukuk Fakültelerini tercih eden şampiyonların ilk tercihlerine yerleşmeleri bekleniyor.   Altınyıldız Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Onur İnce yaptığı açıklamada; “Öncelikle YGS ve LYS’de muhteşem bir başarı kazanan Altınyıldız ailesini kutluyorum. 2017-ÖSYS tercih işlemleri,18 Temmuz 2017 Salı günü başlamıştır 26 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek tercih işlemlerinde adayların çok dikkatli olması gerekmektedir. Adaylar tercihlerini,18 -26 Temmuz 2017 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 26 Temmuz 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. ÖSYM Başvuru merkezlerinden tercih işlemi gerçekleştirilmeyecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri de geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak. Adayların, kendilerine özel kişisel bilgi niteliğindeki T.C. kimlik numaraları ile ÖSYM aday işlemleri şifrelerini özenle korumaları ve kimseyle paylaşmamaları gerekiyor. Bunların başkalarıyla paylaşılmasından oluşacak mağduriyetlerden aday sorumlu olacak. ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresindeki açıklamalar doğrultusunda adaylar tercih işlemlerini tamamlayacak. Adayların, ekranda "2017-ÖSYS tercihleriniz ÖSYM'ye bildirilmiştir." ifadesini görmeleri gerekiyor. Adaylar, işlemlerini tamamladıktan sonra "tercih süresi" içinde, aynı internet adresinden tercih bilgilerini kontrol edip, listenin dökümünü yazıcıdan alabilecek. Tercih bildirim işlemini tamamlayan adaylar, yine bu süre içinde internet adresinden tercihlerinde değişiklik yapabilecek. Adayların "Yükseköğretim Programlarının Koşul ve Açıklamaları Bölümü “nü mutlaka okumaları, bunları dikkatle incelendikten sonra tercihlerini sonlandırmaları gerekiyor. Tercih sürecinde tüm öğrencilere başarılar diler, güzel bir gelecek temenni ederiz.” Dedi.  
Nevşehir Birincileri, Hacettepe Tıp(İng.),Boğaziçi, Odtü, Ankara Ve Koç (Burslu) Üniversitelerini Tercih Ediyorlar.

Nevşehir Birincileri, Hacettepe Tıp(İng.),Boğaziçi, Odtü, Ankara Ve Koç (Burslu) Üniversitelerini Tercih Ediyorlar.

 

Üniversite tercih işlemleri başladı. 2017 YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye’de ilk 284.308.319.332.457.479.480.526.625.680.707.731.814,931,948 gibi dereceleri kazanan Altınyıldız Kolejliler tercihlerini her öğrencinin rüyalarını süsleyen Üniversitelerden yana kullanıyor.

 

Altınyıldız Üniversite Tercih Bürosunda taslak tercihlerini yapan Altınyıldızlılar, öğretmenlerine ve okullarına duydukları minnettarlığı dile getirdiler.

 

Tıp, Mühendislik ve Hukuk Fakültelerini tercih eden şampiyonların ilk tercihlerine yerleşmeleri bekleniyor.

 

Altınyıldız Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Onur İnce yaptığı açıklamada; “Öncelikle YGS ve LYS’de muhteşem bir başarı kazanan Altınyıldız ailesini kutluyorum.

2017-ÖSYS tercih işlemleri,18 Temmuz 2017 Salı günü başlamıştır

26 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek tercih işlemlerinde adayların çok dikkatli olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini,18 -26 Temmuz 2017 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 26 Temmuz 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

ÖSYM Başvuru merkezlerinden tercih işlemi gerçekleştirilmeyecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri de geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak.

Adayların, kendilerine özel kişisel bilgi niteliğindeki T.C. kimlik numaraları ile ÖSYM aday işlemleri şifrelerini özenle korumaları ve kimseyle paylaşmamaları gerekiyor. Bunların başkalarıyla paylaşılmasından oluşacak mağduriyetlerden aday sorumlu olacak.

ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresindeki açıklamalar doğrultusunda adaylar tercih işlemlerini tamamlayacak. Adayların, ekranda "2017-ÖSYS tercihleriniz ÖSYM'ye bildirilmiştir." ifadesini görmeleri gerekiyor.

Adaylar, işlemlerini tamamladıktan sonra "tercih süresi" içinde, aynı internet adresinden tercih bilgilerini kontrol edip, listenin dökümünü yazıcıdan alabilecek. Tercih bildirim işlemini tamamlayan adaylar, yine bu süre içinde internet adresinden tercihlerinde değişiklik yapabilecek.

Adayların "Yükseköğretim Programlarının Koşul ve Açıklamaları Bölümü “nü mutlaka okumaları, bunları dikkatle incelendikten sonra tercihlerini sonlandırmaları gerekiyor.

Tercih sürecinde tüm öğrencilere başarılar diler, güzel bir gelecek temenni ederiz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.