Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda 23 Nisan Coşkusu

EĞİTİM 23.04.2017 - 17:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda 23 Nisan Coşkusu

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görkemli bir törenle kutlandı.
Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görkemli bir törenle kutlandı.   Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.Hazırlanan programda mehter takımı ,jimnastik gösterileri,dans showlar, canlandırmalar, şiirler ve Türkçe , İngilizce koro sunulmuştur.   Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı program Sonunda yaptığı konuşmada‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın,Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde,toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu,görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı,düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun’ ifadelerini kullandı.   Program sonunda 2.Sınıf Öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çiçek sunumunun ardından öğrencilerimize günün anısına hediyeleri verilmiştir.   Programın hazırlanmasında emeği geçen 2.Sınıf öğretmenlerimiz Ertan Kahveci,Keziban Akyürek, Hüseyin Akyürek ,Fatma Yağmuroğlu,Handan Özdemir,İngilizce Öğretmenimiz Gülay Orman , Astronomi ve Drama Öğretmenimiz Gülbahar Yarılı , Müzik Öğretmenimiz Sezgi Ceylan ,Bilgisayar Öğretmenimiz Canan Yüncü, Halk Oyunları öğretmenimiz Kübra Ekici ,Robotik ve Akıl Oyunları Öğretmenimiz Nehir Korkmaz,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdoğan Kılıç ve sevgili öğrencilerimize,programda bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize teşekkür eder,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarız.  
Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görkemli bir törenle kutlandı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görkemli bir törenle kutlandı.

 

Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.Hazırlanan programda mehter takımı ,jimnastik gösterileri,dans showlar, canlandırmalar, şiirler ve Türkçe , İngilizce koro sunulmuştur.

 

Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı program Sonunda yaptığı konuşmada‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın,Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde,toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu,görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı,düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun’ ifadelerini kullandı.

 

Program sonunda 2.Sınıf Öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çiçek sunumunun ardından öğrencilerimize günün anısına hediyeleri verilmiştir.

 

Programın hazırlanmasında emeği geçen 2.Sınıf öğretmenlerimiz Ertan Kahveci,Keziban Akyürek, Hüseyin Akyürek ,Fatma Yağmuroğlu,Handan Özdemir,İngilizce Öğretmenimiz Gülay Orman , Astronomi ve Drama Öğretmenimiz Gülbahar Yarılı , Müzik Öğretmenimiz Sezgi Ceylan ,Bilgisayar Öğretmenimiz Canan Yüncü, Halk Oyunları öğretmenimiz Kübra Ekici ,Robotik ve Akıl Oyunları Öğretmenimiz Nehir Korkmaz,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdoğan Kılıç ve sevgili öğrencilerimize,programda bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize teşekkür eder,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.