Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda 8. Geleneksel Kitap Şenliği Başlıyor

12.01.2017 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda 8. Geleneksel Kitap Şenliği Başlıyor

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kitap şenliği etkinlikleri kapsamında öğrenciler,okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluşuyorlar.
Nevşehir’de yıllardır kaliteli eğitim öğretim çalışmalarının yanı sıra Kültür faaliyetleriyle de adından sık sık bahsettiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemseyip öğrencilerin daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerin düzeyine uygun kitap yazan yazarlarla tanışmalarını sağlıyor.   Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kitap şenliği etkinlikleri kapsamında öğrenciler,okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluşuyorlar.Öğrenciler,kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarlarla sohbet etme şansı yakalarken okulda açılan stantlardan da kütüphaneleri için kitap seçme fırsatı yakalıyorlar.Okuma becerisinin hayatın bütün aşamalarına yayılan bir alışkanlık haline gelmesi ve kitap okuma bilincinin yerleşmesi için yıl boyunca desteklenen ve okumaya yönlendirilen öğrenciler, gelenekselleşmiş olan kitap şenliği ile kitapların zengin ve renkli dünyasıyla iç içe olup ,kitaplarını okudukları yazarlarla bir araya geliyorlar.   Bu yıl 8 yazarın katılımıyla 8.sini geçekleştirecek olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri 16-19 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kitap şenliği etkinliklerine katılacak yazarlar Söyleşi,İmza ve Etkinlik Tarih ve Saatleri:   Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada 4 gün sürecek olan kitap şenliği etkinliklerine öğrencileri ile birlikte velileri ve Nevşehirli tüm kitap dostlarını davet ettiğini belirtti.   Aytül Akal 16 Ocak Pazartesi Saat:10.30 Habib Bektaş 17 Ocak Salı Saat:10.30 Hamdullah Köseoğlu 17 Ocak Salı Saat:14.00 Salih Memecan 18 Ocak Çarşamba Saat:10.30 Birsen Ekim Özen 18 Ocak Çarşamba Saat:14.00 Asuman Portakal 19 Ocak Perşembe Saat:10.30 Ayşegül Kara Zorlu 19 Ocak Perşembe Saat:13.00 Bahadır Yenişehirlioğlu 19 Ocak Perşembe Saat:14.00   Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada 4 gün sürecek olan kitap şenliği etkinliklerine öğrencileri ile birlikte velileri ve Nevşehirli tüm kitap dostlarını davet ettiğini belirtti.  
Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kitap şenliği etkinlikleri kapsamında öğrenciler,okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluşuyorlar.

Nevşehir’de yıllardır kaliteli eğitim öğretim çalışmalarının yanı sıra Kültür faaliyetleriyle de adından sık sık bahsettiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemseyip öğrencilerin daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerin düzeyine uygun kitap yazan yazarlarla tanışmalarını sağlıyor.

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kitap şenliği etkinlikleri kapsamında öğrenciler,okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluşuyorlar.Öğrenciler,kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarlarla sohbet etme şansı yakalarken okulda açılan stantlardan da kütüphaneleri için kitap seçme fırsatı yakalıyorlar.Okuma becerisinin hayatın bütün aşamalarına yayılan bir alışkanlık haline gelmesi ve kitap okuma bilincinin yerleşmesi için yıl boyunca desteklenen ve okumaya yönlendirilen öğrenciler, gelenekselleşmiş olan kitap şenliği ile kitapların zengin ve renkli dünyasıyla iç içe olup ,kitaplarını okudukları yazarlarla bir araya geliyorlar.

 

Bu yıl 8 yazarın katılımıyla 8.sini geçekleştirecek olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri 16-19 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kitap şenliği etkinliklerine katılacak yazarlar Söyleşi,İmza ve Etkinlik Tarih ve Saatleri:

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada 4 gün sürecek olan kitap şenliği etkinliklerine öğrencileri ile birlikte velileri ve Nevşehirli tüm kitap dostlarını davet ettiğini belirtti.

 

Aytül Akal 16 Ocak Pazartesi Saat:10.30

Habib Bektaş 17 Ocak Salı Saat:10.30

Hamdullah Köseoğlu 17 Ocak Salı Saat:14.00

Salih Memecan 18 Ocak Çarşamba Saat:10.30

Birsen Ekim Özen 18 Ocak Çarşamba Saat:14.00

Asuman Portakal 19 Ocak Perşembe Saat:10.30

Ayşegül Kara Zorlu 19 Ocak Perşembe Saat:13.00

Bahadır Yenişehirlioğlu 19 Ocak Perşembe Saat:14.00

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada 4 gün sürecek olan kitap şenliği etkinliklerine öğrencileri ile birlikte velileri ve Nevşehirli tüm kitap dostlarını davet ettiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.