MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda Kutlu Doğum Kutlandı

EĞİTİM 20.04.2017 - 21:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda Kutlu Doğum Kutlandı

Kutlu Doğum Haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.
Kutlu Doğum Haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.   Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında Peygamberimizi anmak, anlamak ve yaşamak şiarıyla başlatılan ve her yıl farklı bir tema ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in anlatılmasının amaçlandığı bu programımızda Peygamberimizin hayatını anlatan sinevizyon gösterimi,oratoryo ve şiir, ilahiler okundu ve tiyatro gösterimi yapıldı.   Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sayın Sabri Elkatmış ,peygamber efendimizin hayatından kesitlerle örnek alınması gereken davranışlarında birkaçını anlattı.   Kutlu doğumun tüm insanlığın barışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Kutlu Doğum Haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Kutlu Doğum Haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında Peygamberimizi anmak, anlamak ve yaşamak şiarıyla başlatılan ve her yıl farklı bir tema ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in anlatılmasının amaçlandığı bu programımızda Peygamberimizin hayatını anlatan sinevizyon gösterimi,oratoryo ve şiir, ilahiler okundu ve tiyatro gösterimi yapıldı.

 

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sayın Sabri Elkatmış ,peygamber efendimizin hayatından kesitlerle örnek alınması gereken davranışlarında birkaçını anlattı.

 

Kutlu doğumun tüm insanlığın barışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.