MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda Öğrenci Seminerleri

EĞİTİM 24.09.2016 - 18:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda Öğrenci Seminerleri

2016-2017 Eğitim – öğretim yılına tüm hazırlıklarını dönem başında yaptığı veli toplantıları yapılıyor.
2016-2017 Eğitim – öğretim yılına tüm hazırlıklarını dönem başında yaptığı veli toplantıları ile tamamlayan Altınyıldız ilköğretim kurumu okulun açıldığı ilk hafta 4.5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencileri ile seminer konuşmaları yaparak özellikle yeni gelen öğrencilerimize okul, toplu yaşama kuralları, verimli ders çalışma, okul ortamı hakkında bilgi verildi.   Özellikle 8. Sınıf öğrencileri ile yapılan görüşmelerde 23-24 Kasım tarihleri ve 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavlarına yönelik çalışmaların nasıl yapılacağı okulumuzun önceki yıllarda elde ettiği başarıların nasıl ve hangi yollar izlenerek kazanıldığı Kurum Müdürü Mehmet Eravcı tarafından anlatıldı.   Kurum Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlere yeni öğretim yılında başarılar diledi.  
2016-2017 Eğitim – öğretim yılına tüm hazırlıklarını dönem başında yaptığı veli toplantıları yapılıyor.

2016-2017 Eğitim – öğretim yılına tüm hazırlıklarını dönem başında yaptığı veli toplantıları ile tamamlayan Altınyıldız ilköğretim kurumu okulun açıldığı ilk hafta 4.5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencileri ile seminer konuşmaları yaparak özellikle yeni gelen öğrencilerimize okul, toplu yaşama kuralları, verimli ders çalışma, okul ortamı hakkında bilgi verildi.

 

Özellikle 8. Sınıf öğrencileri ile yapılan görüşmelerde 23-24 Kasım tarihleri ve 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavlarına yönelik çalışmaların nasıl yapılacağı okulumuzun önceki yıllarda elde ettiği başarıların nasıl ve hangi yollar izlenerek kazanıldığı Kurum Müdürü Mehmet Eravcı tarafından anlatıldı.

 

Kurum Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlere yeni öğretim yılında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.