Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda Şubeler Doldu Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor

EĞİTİM 05.09.2016 - 21:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda Şubeler Doldu Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor

Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Şubeler Doldu Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor
Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Şubeler Doldu  Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor       Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları; Sağlık alanında farkını ortaya koyuyor.       2016-2017 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarında Nevşehir'in yanı sıra Ankara,Kayseri, Aksaray, Yozgat ve Niğde illerinden öğrencilerinin bazıları Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Liseselerinde öğrenim görmek için nakil tercihinde bulundu.     11.ve 12. sınıflara açılan ek şubeler de tamamen dolarken, 9 ve 10. sınıflara açılan ek şubelerde son kontenjanlara kayıtlar devam ediyor.     Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi;Kaliteli ve çağdaş eğitimi,sosyal imkanları, mükemmel okul kampüsü,güçlü öğretmen kadrosu ile İç Anadolunun Özel Sağlık Eğitim ihtiyacına başarıyla cevap vermektedir.    
Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Şubeler Doldu Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor

Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Şubeler Doldu  Ek Şubelere Kayıtlar Devam Ediyor

 

 

 

Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları; Sağlık alanında farkını ortaya koyuyor.

 

 

 

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarında Nevşehir'in yanı sıra Ankara,Kayseri, Aksaray, Yozgat ve Niğde illerinden öğrencilerinin bazıları Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Liseselerinde öğrenim görmek için nakil tercihinde bulundu.

 

 

11.ve 12. sınıflara açılan ek şubeler de tamamen dolarken, 9 ve 10. sınıflara açılan ek şubelerde son kontenjanlara kayıtlar devam ediyor.

 

 

Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi;Kaliteli ve çağdaş eğitimi,sosyal imkanları, mükemmel okul kampüsü,güçlü öğretmen kadrosu ile İç Anadolunun Özel Sağlık Eğitim ihtiyacına başarıyla cevap vermektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.