Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızda Yangın Semineri

EĞİTİM 17.02.2017 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızda Yangın Semineri

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine yangın konulu seminer verildi.
Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine yangın konulu seminer verildi.   Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 15.02.2017 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Güven Ortak Sağlık Güvenlik Birimi görevli iş güvenliği uzmanları Oya Özalan ve İbrahim Ünal tarafından yangınlara karşı alınacak tedbirler ve müdahale konusunda eğitim semineri düzenlendi.   Öğrencilerimizin olası bir yangın durumunda nasıl davranmaları gerektiği ve nasıl tedbirler alınması gerektiğini anlatan uzmanlarımız öğrencilerimize evlerinde ve okulumuzda dikkat etmeleri gereken durumları da anlattılar.   Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Güven OSGB’ye ve uzmanlarımıza teşekkür ediyor ve bu vesileyle Adana Aladağ ilçesinde meydana gelen yangında vefat eden öğrenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı diliyoruz. denildi  
Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine yangın konulu seminer verildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine yangın konulu seminer verildi.

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 15.02.2017 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Güven Ortak Sağlık Güvenlik Birimi görevli iş güvenliği uzmanları Oya Özalan ve İbrahim Ünal tarafından yangınlara karşı alınacak tedbirler ve müdahale konusunda eğitim semineri düzenlendi.

 

Öğrencilerimizin olası bir yangın durumunda nasıl davranmaları gerektiği ve nasıl tedbirler alınması gerektiğini anlatan uzmanlarımız öğrencilerimize evlerinde ve okulumuzda dikkat etmeleri gereken durumları da anlattılar.

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Güven OSGB’ye ve uzmanlarımıza teşekkür ediyor ve bu vesileyle Adana Aladağ ilçesinde meydana gelen yangında vefat eden öğrenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı diliyoruz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.