Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızın Küçük Yıldızları Polis Haftasını Kutladılar

EĞİTİM 11.04.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızın Küçük Yıldızları Polis Haftasını Kutladılar

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci Polis teşkilatının 172. Kuruluş yılı ve polis haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret edip, polis haftasını kutladılar ve çiçek takdim ettiler.
Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci Polis teşkilatının 172. Kuruluş yılı ve polis haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü  Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret edip, polis haftasını kutladılar ve çiçek takdim ettiler.   Öğrencilerimizle yakından ilgilen İl Emniyet müdürümüz Mehmet Artunay öğrencilerle neşeli dakikalar geçirip, onlarla sohbet ettiler. Öğrencilerimizde İl Emniyet müdürüne çeşitli sorular sordular. Emniyet müdürümüzce öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.   Kreş müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu müdürü Mustafa Uçar’da kurumda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. Okulumuz bünyesinde bulunan trafik eğitim pistinde Emniyet müdürlüğü Trafik Şube müdürlüğü ile birlikte yürütülerek çalışma konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu.   İl Emniyet müdürümüzü ziyaretten sonra Emniyet müdürlüğü binalarında bulunan polislerimiz ziyaret edildi. Öğrencilerimizce polislerimizin günleri kutlanıp kendilerine çiçek ikram edildi. Ziyaret edilen ve günleri kutlanan polislerimiz bu ziyaretten mutlu olduklarını belirterek, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ettiler.   İl Emniyet müdürümüz Mehmet Artunay başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızın 172. Kuruluş yılını ve polis haftalarını kutlar, Altınyıldız Eğitim kurumları olarak her zaman emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtiriz. Tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileriz.  
Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci Polis teşkilatının 172. Kuruluş yılı ve polis haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret edip, polis haftasını kutladılar ve çiçek takdim ettiler.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci Polis teşkilatının 172. Kuruluş yılı ve polis haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü  Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret edip, polis haftasını kutladılar ve çiçek takdim ettiler.

 

Öğrencilerimizle yakından ilgilen İl Emniyet müdürümüz Mehmet Artunay öğrencilerle neşeli dakikalar geçirip, onlarla sohbet ettiler. Öğrencilerimizde İl Emniyet müdürüne çeşitli sorular sordular. Emniyet müdürümüzce öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Kreş müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu müdürü Mustafa Uçar’da kurumda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. Okulumuz bünyesinde bulunan trafik eğitim pistinde Emniyet müdürlüğü Trafik Şube müdürlüğü ile birlikte yürütülerek çalışma konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu.

 

İl Emniyet müdürümüzü ziyaretten sonra Emniyet müdürlüğü binalarında bulunan polislerimiz ziyaret edildi. Öğrencilerimizce polislerimizin günleri kutlanıp kendilerine çiçek ikram edildi. Ziyaret edilen ve günleri kutlanan polislerimiz bu ziyaretten mutlu olduklarını belirterek, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ettiler.

 

İl Emniyet müdürümüz Mehmet Artunay başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızın 172. Kuruluş yılını ve polis haftalarını kutlar, Altınyıldız Eğitim kurumları olarak her zaman emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtiriz. Tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.