Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı 4.Sınıflar Ankara’da

EĞİTİM 22.04.2017 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı 4.Sınıflar Ankara’da

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.   21 Nisan 2017 sabah 6.00 da okul bahçesinden 2 otobüs olarak hareket eden öğrenci ve öğretmenlerimizin ilk durakları Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.Meclisi gezen öğrencilerimiz öğle yemeklerini meclisin restoranında yedikten sonra Anıtkabir’e geçtiler.Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşını söylemelerinin ardından Anıtkabir müzesini gezen öğrencilerimiz yapılan müze ziyaretinin ardından Dinazorlar Müzesini ziyaret ettiler ve çok hoş vakit geçirdiler.Öğrencilerimiz saat 18.30 yenilen akşam yemeğinin ardından Nevşehir’e hareket ettiler Gezi sonunda geziden memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz ve 22.00 da ailelerine teslim edildiler.   Altınyıldız Koleji olarak Tüm Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz denildi  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.

 

21 Nisan 2017 sabah 6.00 da okul bahçesinden 2 otobüs olarak hareket eden öğrenci ve öğretmenlerimizin ilk durakları Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.Meclisi gezen öğrencilerimiz öğle yemeklerini meclisin restoranında yedikten sonra Anıtkabir’e geçtiler.Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşını söylemelerinin ardından Anıtkabir müzesini gezen öğrencilerimiz yapılan müze ziyaretinin ardından Dinazorlar Müzesini ziyaret ettiler ve çok hoş vakit geçirdiler.Öğrencilerimiz saat 18.30 yenilen akşam yemeğinin ardından Nevşehir’e hareket ettiler Gezi sonunda geziden memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz ve 22.00 da ailelerine teslim edildiler.

 

Altınyıldız Koleji olarak Tüm Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.