MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Atletler Dünya Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

SPOR 30.06.2017 - 08:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Atletler Dünya Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Altınyıldız Liseleri başarıda sınır tanımıyor.
  Altınyıldız Liseleri başarıda sınır tanımıyor. Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanarak, Türkiye’nin en başarılı Liseleri arasında yer alan Altınyıldız, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oluyor. 12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Kenya’da yapılacak olan Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmalarında Altınyıldız Koleji Liselerinden 4 öğrenci Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşayacak. Değişik tarihlerde ulusal ve uluslar arası başarılar kazanan Milli sporcularımız ülkemizin milli gururu oldular. 03 Haziran 2017 Cumartesi günü İstanbul’da yapılan Balkan Şampiyonasında 2si Altın,2siGümüş Toplam 4 Madalya kazanarak, Türkiye’ye, Nevşehir’e ve Altınyıldız Koleji’ne büyük mutluluk yaşatan Altınyıldızlı Milli atletlerimizin yeni hedefi Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası. 4 Altınyıldız Koleji, Anadolu Liseli Milli öğrencimizin Kenya’da yarışacakları kategoriler; ERDEM ÖZ, 800 m. BURHAN GÖRÜROĞLU 1500 m. ANIL KALAYCI, 2000 m. (Engelli) MURAT YALÇINKAYA, 2000 m. (Engelli) Altınyıldız Liseli Milli Atletlerimiz,2017 Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında ve 2018 Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında, Altınyıldız Koleji’nin 20. Kuruluş yıldönümünde, Okullarına ve Ülkelerine madalyalar kazandırmak olduğunu belirttiler. Nevşehir’e bu başarıları yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak; atletlerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve Milli Takım antrenörü Resul Köstekçi ile ekibini kutluyoruz.Öğrencilerimizin kazandığı her başarı sonrasında bizleri arayarak kutlayan,mutluluklarımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz. BAŞARILAR TÜRKİYE, BAŞARILAR ALTINYILDIZLILAR... DUALARIMIZ SİZLERLE
Altınyıldız Liseleri başarıda sınır tanımıyor.

 

Altınyıldız Liseleri başarıda sınır tanımıyor. Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanarak, Türkiye’nin en başarılı Liseleri arasında yer alan Altınyıldız, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oluyor.

12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Kenya’da yapılacak olan Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmalarında Altınyıldız Koleji Liselerinden 4 öğrenci Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşayacak. Değişik tarihlerde ulusal ve uluslar arası başarılar kazanan Milli sporcularımız ülkemizin milli gururu oldular.

03 Haziran 2017 Cumartesi günü İstanbul’da yapılan Balkan Şampiyonasında 2si Altın,2siGümüş Toplam 4 Madalya kazanarak, Türkiye’ye, Nevşehir’e ve Altınyıldız Koleji’ne büyük mutluluk yaşatan Altınyıldızlı Milli atletlerimizin yeni hedefi Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası.

4 Altınyıldız Koleji, Anadolu Liseli Milli öğrencimizin Kenya’da yarışacakları kategoriler;

ERDEM ÖZ, 800 m.

BURHAN GÖRÜROĞLU 1500 m.

ANIL KALAYCI, 2000 m. (Engelli)

MURAT YALÇINKAYA, 2000 m. (Engelli)

Altınyıldız Liseli Milli Atletlerimiz,2017 Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında ve 2018 Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında, Altınyıldız Koleji’nin 20. Kuruluş yıldönümünde, Okullarına ve Ülkelerine madalyalar kazandırmak olduğunu belirttiler.

Nevşehir’e bu başarıları yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak; atletlerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve Milli Takım antrenörü Resul Köstekçi ile ekibini kutluyoruz.Öğrencilerimizin kazandığı her başarı sonrasında bizleri arayarak kutlayan,mutluluklarımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz. BAŞARILAR TÜRKİYE, BAŞARILAR ALTINYILDIZLILAR... DUALARIMIZ SİZLERLE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.