Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Atletler Türkiye Şampiyonu Oldu

EĞİTİM 25.01.2017 - 07:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Atletler Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji ,eğitim ve öğretimdeki başarılarına sportif başarıları ekliyor.
  Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji ,eğitim ve öğretimdeki başarılarına sportif başarıları ekliyor. Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında haklı yerini alan , TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olan Altınyıldız Eğitim Kurumları ,atletizmde Nevşehir’e yeni Türkiye birinciliği ve Türkiye ikinciliği derecelerini kazandırdı. 24.01.2017 tarihinde İstanbul’da yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Salon Şampiyonası’nda 800 metre yarışlarında Altınyıldız Koleji 11.sınıf öğrencisi Erdem Öz  1.55.98’lik derecesiyle Türkiye 1.si, Altınyıldız Koleji 10. Sınıf öğrencisi Murat Yalçınkaya ise aynı yarışmada 1.56.06 derecesi ile Türkiye 2.si oldu. 25 Ocak 2017 tarihinde yapılacak 1500 metre Salon Türkiye Yarışmalarında Altınyıldızlı 4 Türkiye Şampiyonu atlet, Erdem Öz, Anıl Kalaylı, Ömer Şen ve Murat Yalçınkaya yeni Türkiye dereceleri kazanmak için yarışacaklar. 5 Şubat 2017 tarihinde Şampiyon Atletlerimiz 2017 Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Yarışlarına katılacak. Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci ile telefonla görüşen Erdem Öz ve Murat Yalçınkaya, hedeflerinin arkadaşları ile birlikte yeni Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu söyledi.
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji ,eğitim ve öğretimdeki başarılarına sportif başarıları ekliyor.

 

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji ,eğitim ve öğretimdeki başarılarına sportif başarıları ekliyor.

Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında haklı yerini alan , TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olan Altınyıldız Eğitim Kurumları ,atletizmde Nevşehir’e yeni Türkiye birinciliği ve Türkiye ikinciliği derecelerini kazandırdı.

24.01.2017 tarihinde İstanbul’da yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Salon Şampiyonası’nda 800 metre yarışlarında Altınyıldız Koleji 11.sınıf öğrencisi Erdem Öz  1.55.98’lik derecesiyle Türkiye 1.si, Altınyıldız Koleji 10. Sınıf öğrencisi Murat Yalçınkaya ise aynı yarışmada 1.56.06 derecesi ile Türkiye 2.si oldu.

25 Ocak 2017 tarihinde yapılacak 1500 metre Salon Türkiye Yarışmalarında Altınyıldızlı 4 Türkiye Şampiyonu atlet, Erdem Öz, Anıl Kalaylı, Ömer Şen ve Murat Yalçınkaya yeni Türkiye dereceleri kazanmak için yarışacaklar.

5 Şubat 2017 tarihinde Şampiyon Atletlerimiz 2017 Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Yarışlarına katılacak.

Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci ile telefonla görüşen Erdem Öz ve Murat Yalçınkaya, hedeflerinin arkadaşları ile birlikte yeni Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.