Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Minikler Başsavcı Adnan Tosun'u Ziyaret Etti

EĞİTİM 17.03.2017 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Minikler Başsavcı Adnan Tosun'u Ziyaret Etti

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Nevşehir Adliyesini ziyaret ettiler.
  Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Nevşehir Adliyesini ziyaret ettiler. Meslek ve kurum tanıtımı programı çerçevesinde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla yapılan Adliye ziyaretimizde, öncelikle Cumhuriyet Başsavcı Adnan Tosun makamında ziyaret edildi. Öğrencilerimizi makam odası girişinde karşılayan Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun ziyarete katılan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti bildirdiler. Öğrencilerimizle güzel bir sohbet eden Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun öğrencilere sorular sordu, öğrencilerin verdikleri ilginç ve zekice cevaplardan oldukça memnun oldular. Ziyarette konuşma yapan Anaokulu müdürü Mustafa Uçar, “ Bizler için kıymetli zamanlarını ayıran Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ederek, yeni adliye binamızın ilimize hayırlı olmasını diledik. Öğrencilerimize meslek tanıtımları yaptıklarını, adliyemizin işleyişi hakkında bilgiler almak, Savcı, Hakim, Avukat gibi önemli meslekleri tanımak ve çalışmalarını ilgili meslek sahiplerinden öğrenmek için bu ziyaretleri yaptık” dedi. Daha sonra adliye binasını gezen öğretmen ve öğrenciler, Baro başkanı Av. Necmi Öncül’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarete baroda görevli bazı avukatlarda katıldılar. Baro başkanı Necmi Öncül Avukatların çalışmaları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi ve hediye dağıttılar. Baro başkanımız sayın Av. Necmi Öncül’le birlikte Avukatların odası ziyaret edildi. Avukatlarla öğrencilerimiz sohbet ettiler.
Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Nevşehir Adliyesini ziyaret ettiler.

 

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Nevşehir Adliyesini ziyaret ettiler.

Meslek ve kurum tanıtımı programı çerçevesinde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla yapılan Adliye ziyaretimizde, öncelikle Cumhuriyet Başsavcı Adnan Tosun makamında ziyaret edildi. Öğrencilerimizi makam odası girişinde karşılayan Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun ziyarete katılan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti bildirdiler. Öğrencilerimizle güzel bir sohbet eden Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun öğrencilere sorular sordu, öğrencilerin verdikleri ilginç ve zekice cevaplardan oldukça memnun oldular.

Ziyarette konuşma yapan Anaokulu müdürü Mustafa Uçar, “ Bizler için kıymetli zamanlarını ayıran Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ederek, yeni adliye binamızın ilimize hayırlı olmasını diledik. Öğrencilerimize meslek tanıtımları yaptıklarını, adliyemizin işleyişi hakkında bilgiler almak, Savcı, Hakim, Avukat gibi önemli meslekleri tanımak ve çalışmalarını ilgili meslek sahiplerinden öğrenmek için bu ziyaretleri yaptık” dedi.

Daha sonra adliye binasını gezen öğretmen ve öğrenciler, Baro başkanı Av. Necmi Öncül’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarete baroda görevli bazı avukatlarda katıldılar. Baro başkanı Necmi Öncül Avukatların çalışmaları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi ve hediye dağıttılar.

Baro başkanımız sayın Av. Necmi Öncül’le birlikte Avukatların odası ziyaret edildi. Avukatlarla öğrencilerimiz sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.