Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlı Minikler Belediye Ünver'i Ziyaret Etti

EĞİTİM 16.03.2017 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlı Minikler Belediye Ünver'i Ziyaret Etti

Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu ve Kreş’ inde eğitimlerini sürdüren 4 ve 5 yaş grubu öğrenciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.
  Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu ve Kreş’ inde eğitimlerini sürdüren 4 ve 5 yaş grubu öğrenciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.   Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar ve Kreş Müdürü Hande Özaltın ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette bir öğrenci Ünver’e çiçek takdim etti.   Meslekleri ve il yöneticilerini tanımayı amaçlayan eğitim için Belediye Başkanı Hasan Ünver’den belediye çalışmalarına ilişkin minik öğrenciler bilgiler aldılar.   Anaokulu ve Kreş öğrencileri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Öğrencilerle kısa sohbetler de Ünver, öğrencilerin okuduğu şiir ve şarkıları da dinledi. Öğrencilere çeşitli sorular da soran Ünver, onların verdiği cevaplar karşısında kimi zaman şaşkınlığını gizleyemedi.   Minik yavruları yetiştiren öğretmenlere gıpta ile baktığını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver şöyle konuştu: “ Tüm kalbim ile ifade ediyorum ki , siz öğretmenler çok ama çok şanslısınız. Saf ve tertemiz duygular içerisinde olan yavrularımıza ihtiyaç duydukları bilgileri veriyorsunuz, onların yaşam tarzlarının şekillenmesine yardımcı oluyorsunuz. Sizinle gıpta ediyorum. Onların çok iyi bir şekilde yetiştirilmesi konusunda oldukça büyük bir çabanın içerisinde olduğunuzu, minik yavrularımızın gözlerinden okumak mümkün. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum “dedi.   Ünver, daha sonra çocuklara çok kitap okumaları çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar ve Kreş Müdürü Hande Özaltın öğretmenler ve öğrencilerle birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu ve Kreş’ inde eğitimlerini sürdüren 4 ve 5 yaş grubu öğrenciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

 

Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu ve Kreş’ inde eğitimlerini sürdüren 4 ve 5 yaş grubu öğrenciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

 

Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar ve Kreş Müdürü Hande Özaltın ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette bir öğrenci Ünver’e çiçek takdim etti.

 

Meslekleri ve il yöneticilerini tanımayı amaçlayan eğitim için Belediye Başkanı Hasan Ünver’den belediye çalışmalarına ilişkin minik öğrenciler bilgiler aldılar.

 

Anaokulu ve Kreş öğrencileri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Öğrencilerle kısa sohbetler de Ünver, öğrencilerin okuduğu şiir ve şarkıları da dinledi. Öğrencilere çeşitli sorular da soran Ünver, onların verdiği cevaplar karşısında kimi zaman şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Minik yavruları yetiştiren öğretmenlere gıpta ile baktığını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver şöyle konuştu: “ Tüm kalbim ile ifade ediyorum ki , siz öğretmenler çok ama çok şanslısınız. Saf ve tertemiz duygular içerisinde olan yavrularımıza ihtiyaç duydukları bilgileri veriyorsunuz, onların yaşam tarzlarının şekillenmesine yardımcı oluyorsunuz. Sizinle gıpta ediyorum. Onların çok iyi bir şekilde yetiştirilmesi konusunda oldukça büyük bir çabanın içerisinde olduğunuzu, minik yavrularımızın gözlerinden okumak mümkün. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum “dedi.

 

Ünver, daha sonra çocuklara çok kitap okumaları çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra Özel Altınyıldız Koleji Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar ve Kreş Müdürü Hande Özaltın öğretmenler ve öğrencilerle birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.