Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlılar Cumhuriyet Tiyatrosu İle Buluştu

EĞİTİM 23.10.2017 - 20:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlılar Cumhuriyet Tiyatrosu İle Buluştu

Altınyıldız Koleji konferans salonunda Cumhuriyet tiyatrosu oyunu sergilendi.
  Yeni nesli çağdaş bir anlayışla ve milli bir ruhla yetiştirmeyi amaçlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları, öğrencilerini “İzmir Kukla Sanat Tiyatrosu”yla buluşturdu. “Çanakkaleden Cumhuriyete” konulu tiyatroda öğrencilere Çanakkale ve Kurtuluş savaşında yaşanan olaylardan hareketle Kurtuluş mücadelesi anlatıldı.   Öğrencilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin katıldığı tiyatro büyük beğeniyle izlendi.
Altınyıldız Koleji konferans salonunda Cumhuriyet tiyatrosu oyunu sergilendi.

 

Yeni nesli çağdaş bir anlayışla ve milli bir ruhla yetiştirmeyi amaçlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları, öğrencilerini “İzmir Kukla Sanat Tiyatrosu”yla buluşturdu. “Çanakkaleden Cumhuriyete” konulu tiyatroda öğrencilere Çanakkale ve Kurtuluş savaşında yaşanan olaylardan hareketle Kurtuluş mücadelesi anlatıldı.

 

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin katıldığı tiyatro büyük beğeniyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.