Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlılar Dünya 5.Oldu

EĞİTİM 16.07.2017 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlılar Dünya 5.Oldu

Başarıda sınır tanımayan Altınyıldız Liseliler, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oldu.
Başarıda sınır tanımayan Altınyıldız Liseliler, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oldu. Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanan, Türkiye’nin en başarılı Liseleri arasında yer alan Altınyıldız,12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Kenya’da yapılan Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmalarında 4 öğrenci Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşattılar.   Bugüne kadar ulusal ve uluslar arası başarılar kazanan Milli sporcular ülkemizin milli gururu oldular.  16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılan, 2000 m. (Engelli) Murat Yalçınkaya Dünya 5.si , Anıl Kalaycı Dünya 13.sü derecelerini kazandılar.   Erdem Öz, 800 m ve Burhan Görüroğlu 1500 m.Türkiye’yi başarıyla temsil ettiler.   Murat Yalçın yarış sırasında ,yeni Türkiye rekorunu 1 saniye ile kaçırdı.   Altınyıldız Liseli Milli Atletlerin,yeni hedeflerinin 2018 Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında, Altınyıldız Koleji’nin 20. Kuruluş yıldönümünde, Okullarına ve Ülkelerine madalyalar kazandırmak olduğunu belirttiler.   Nevşehir’e bu başarıları yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumları yaptığı açıklamada ;  Atletlerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve Milli Takım antrenörü Resul Köstekçi ile ekibini kutluyoruz. denildi.
Başarıda sınır tanımayan Altınyıldız Liseliler, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oldu.

Başarıda sınır tanımayan Altınyıldız Liseliler, Uluslar arası yarışmalarda Türkiye’nin yüz akı oldu.


Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanan, Türkiye’nin en başarılı Liseleri arasında yer alan Altınyıldız,12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Kenya’da yapılan Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmalarında 4 öğrenci Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşattılar.

 

Bugüne kadar ulusal ve uluslar arası başarılar kazanan Milli sporcular ülkemizin milli gururu oldular. 


16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılan, 2000 m. (Engelli) Murat Yalçınkaya Dünya 5.si ,

Anıl Kalaycı Dünya 13.sü derecelerini kazandılar.

 


Erdem Öz, 800 m ve Burhan Görüroğlu 1500 m.Türkiye’yi başarıyla temsil ettiler.

 


Murat Yalçın yarış sırasında ,yeni Türkiye rekorunu 1 saniye ile kaçırdı.

 


Altınyıldız Liseli Milli Atletlerin,yeni hedeflerinin 2018 Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında, Altınyıldız Koleji’nin 20. Kuruluş yıldönümünde, Okullarına ve Ülkelerine madalyalar kazandırmak olduğunu belirttiler.

 


Nevşehir’e bu başarıları yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumları yaptığı açıklamada ;  Atletlerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve Milli Takım antrenörü Resul Köstekçi ile ekibini kutluyoruz. denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.