Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlılara Ödül Yağmuru

NEVŞEHİR 12.05.2017 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlılara Ödül Yağmuru

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki, Uluslar arası 12.Kapadokya Şiir Şöleni 11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki, Uluslar arası 12.Kapadokya Şiir Şöleni 11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Maarif Müfettişleri Başkanı Talip Kaban,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici,Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci,Lise Müdürü Özkan Kılınç,şairler,yazar ile öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.   Altınyıldız Koleji 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve davetliler tarafından gezildi.Büyük beğeni toplayan 15 Temmuz Sergisinde Altınyıldız Koleji,Nevşehir ve Türkiye genelinden fotoğraflara yer verildi.   Sergide 15 Temmuz kahramanlarından Metin Doğan, tankların önündeki fotoğrafının başında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a protokole o geceyi anlatarak ,hatıra fotoğrafları çekildiler.   Protokol konuşmalarından sonra programda çeşitli kişi ve kuruluşlara plaketler takdim edildi.Şiir dinletisinin ardından Altınyıldız Koleji’nden Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Genel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç,yarışmalarda dereceye giren Altınyıldızlı öğrencilere ve plaket armağan edildi. Birinci olan 3 öğrenciye Ayşe Paslanmaz tarafından Şiir Tacı giydirildi.   Program, şair ve yazarlar, öğrenciler ve protokün sahnede Türk Bayrakları ile Memleketim ve Türkiye şarkılarına eşlik etmesiyle sona erdi.   Programdan sonra Altınyıldız Kolejlilere teşekkür eden sanatçılar, öğrencileri ve öğretmenleri kutladı.   12 Mayıs 2017 günü Şiir Şöleni etkinlikleri saat 14:00’da Altınyıldız Liselerinde devam edecek.  
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki, Uluslar arası 12.Kapadokya Şiir Şöleni 11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki, Uluslar arası 12.Kapadokya Şiir Şöleni 11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Maarif Müfettişleri Başkanı Talip Kaban,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici,Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci,Lise Müdürü Özkan Kılınç,şairler,yazar ile öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Altınyıldız Koleji 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve davetliler tarafından gezildi.Büyük beğeni toplayan 15 Temmuz Sergisinde Altınyıldız Koleji,Nevşehir ve Türkiye genelinden fotoğraflara yer verildi.

 

Sergide 15 Temmuz kahramanlarından Metin Doğan, tankların önündeki fotoğrafının başında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a protokole o geceyi anlatarak ,hatıra fotoğrafları çekildiler.

 

Protokol konuşmalarından sonra programda çeşitli kişi ve kuruluşlara plaketler takdim edildi.Şiir dinletisinin ardından Altınyıldız Koleji’nden Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Genel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç,yarışmalarda dereceye giren Altınyıldızlı öğrencilere ve plaket armağan edildi. Birinci olan 3 öğrenciye Ayşe Paslanmaz tarafından Şiir Tacı giydirildi.

 

Program, şair ve yazarlar, öğrenciler ve protokün sahnede Türk Bayrakları ile Memleketim ve Türkiye şarkılarına eşlik etmesiyle sona erdi.

 

Programdan sonra Altınyıldız Kolejlilere teşekkür eden sanatçılar, öğrencileri ve öğretmenleri kutladı.

 

12 Mayıs 2017 günü Şiir Şöleni etkinlikleri saat 14:00’da Altınyıldız Liselerinde devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.