Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlılardan İhtiyaç Sahiplerine Öğle Yemeği

EĞİTİM 19.01.2017 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlılardan İhtiyaç Sahiplerine Öğle Yemeği

Altınyıldız Koleji öğrencilerinden “Askıda Çorba” kampanyasına öğle yemeği desteği geldi.
Altınyıldız Koleji öğrencilerinden “Askıda Çorba” kampanyasına öğle yemeği desteği geldi.   Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji Liselerinde öğrenim gören öğrenciler düzenledikleri kampanyada elde ettikleri gelir ile 400 ihtiyaç sahibine öğle yemeği verdi.   Nevşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan “Askıda Çorba” uygulamasına, öğle yemeği ile destek veren Altınyıldızlılar, yemek dağıtımını da gerçekleştirdi.   Eğitim ve öğretim alanındaki başarılarını sosyal alandaki örnek etkinliklerle perçinliyen Altınyıldız Liseliler “Askıda Yemek” destekleriyle bir kez daha ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini fetih ettiler.  
Altınyıldız Koleji öğrencilerinden “Askıda Çorba” kampanyasına öğle yemeği desteği geldi.

Altınyıldız Koleji öğrencilerinden “Askıda Çorba” kampanyasına öğle yemeği desteği geldi.

 

Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji Liselerinde öğrenim gören öğrenciler düzenledikleri kampanyada elde ettikleri gelir ile 400 ihtiyaç sahibine öğle yemeği verdi.

 

Nevşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan “Askıda Çorba” uygulamasına, öğle yemeği ile destek veren Altınyıldızlılar, yemek dağıtımını da gerçekleştirdi.

 

Eğitim ve öğretim alanındaki başarılarını sosyal alandaki örnek etkinliklerle perçinliyen Altınyıldız Liseliler “Askıda Yemek” destekleriyle bir kez daha ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini fetih ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.