Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlıların 2017 YGS Başarısı

EĞİTİM 30.03.2017 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlıların 2017 YGS Başarısı

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yöneticileri, Türkiye genelinde 2 milyon 161 bin 438 adayın sınavının geçerli sayıldığı 2017 YGS’ de Nevşehir Birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazanarak yeni bir başarı hikâyesi yazdıklarını söylediler.
Altınyıldız Eğitim Kurumları Yöneticileri, Türkiye genelinde 2 milyon 161 bin 438 adayın sınavının geçerli sayıldığı 2017 YGS’ de Nevşehir Birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazanarak yeni bir başarı hikâyesi yazdıklarını söylediler.   Türkiye 587.590.591.612.694.737.812.850.873.924.954.'sü öğrencilerinin ve diğer öğrencilerinin, bireysel ve kitlesel başarılarıyla kendilerini ve velileri onurlandırdıklarını belirterek, "Bu sonuçların elde edilmesinde yoğun emek harcayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize daha büyük başarılara imza atacakları inancıyla LYS’ de başarılar diliyoruz" dediler.   Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanan Belgin Aslan, Ömer Ünlüsoy ve Ayşe Berna Demir;  Başarılarımızda emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. İnşallah LYS’ de diğer arkadaşlarımız ile birlikte yeni Türkiye dereceleri kazanacağız. YGS’ de üçümüz de Matematik sorularının tamamını doğru yaptık. Türkiye’de çok az öğrencinin ve çok az Okulun ulaştığı noktadayız. Fen, Türkçe ve Sosyal Bilimlerde derslerde çok az yanlışımız var. Okulumuzda geceli gündüzlü sınavlara hazırlandık. Okulumuzun Hafta sonu Kurslarına, Etütlerine katıldık. Altınyıldız Kolejinde hepimizin başarısı için büyük bir gayret gösteriliyor. Kitlesel başarımız çok iyi düzeyde. Disiplinliyiz. Arkadaşlarımızla aramızda tatlı bir rekabet var. Ancak Okulumuzdaki diğer arkadaşlarımızın düzeyleri de çok iyi. 2017 LYS’ de bizden daha iyi netice alabilirler. Biz başarılı bir ekibin dişlileriyiz. Hep birlikte daha başarılı sonuçlar alacağız. Bizden önce Altınyıldız Eğitim Kurumlarından 15 yılda 981 büyüğümüz Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.88 Tıp,363 Mühendislik-Mimarlık ve diğer Üniversiteleri Altınyıldızlılar kazanmıştı. Bu yıl Başarı Bayrağını biz taşıyoruz. Gelecek yıl sınavlara girecek 11.sınıflarımız çok daha iyi sonuçlar alacaklar. Her yıl başarılarımıza yenilerini ekliyoruz.9, 10 ve 11.sınıf öğrencilerimize tecrübelerimizi devamlı aktarıyoruz. Başarı geleneğimiz 1998 yılından beri aktarılarak geliyor. Bu başarı iklimine herkes katkı sağlıyor. Bizleri başarıya ulaştıran Altınyıldız Eğitim Kurumları Öğretmenlerine ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, gelecekte arkadaşlarımızla birlikte, Cennet Vatanımıza, Devletimize, Milletimize ve Nevşehir’imize güzel hizmetler yapmaktır. ‘dediler.  
Altınyıldız Eğitim Kurumları Yöneticileri, Türkiye genelinde 2 milyon 161 bin 438 adayın sınavının geçerli sayıldığı 2017 YGS’ de Nevşehir Birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazanarak yeni bir başarı hikâyesi yazdıklarını söylediler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yöneticileri, Türkiye genelinde 2 milyon 161 bin 438 adayın sınavının geçerli sayıldığı 2017 YGS’ de Nevşehir Birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazanarak yeni bir başarı hikâyesi yazdıklarını söylediler.

 

Türkiye 587.590.591.612.694.737.812.850.873.924.954.'sü öğrencilerinin ve diğer öğrencilerinin, bireysel ve kitlesel başarılarıyla kendilerini ve velileri onurlandırdıklarını belirterek, "Bu sonuçların elde edilmesinde yoğun emek harcayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize daha büyük başarılara imza atacakları inancıyla LYS’ de başarılar diliyoruz" dediler.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Nevşehir Birinciliklerini kazanan Belgin Aslan, Ömer Ünlüsoy ve Ayşe Berna Demir;  Başarılarımızda emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. İnşallah LYS’ de diğer arkadaşlarımız ile birlikte yeni Türkiye dereceleri kazanacağız.

YGS’ de üçümüz de Matematik sorularının tamamını doğru yaptık. Türkiye’de çok az öğrencinin ve çok az Okulun ulaştığı noktadayız. Fen, Türkçe ve Sosyal Bilimlerde derslerde çok az yanlışımız var. Okulumuzda geceli gündüzlü sınavlara hazırlandık.

Okulumuzun Hafta sonu Kurslarına, Etütlerine katıldık. Altınyıldız Kolejinde hepimizin başarısı için büyük bir gayret gösteriliyor. Kitlesel başarımız çok iyi düzeyde. Disiplinliyiz. Arkadaşlarımızla aramızda tatlı bir rekabet var. Ancak Okulumuzdaki diğer arkadaşlarımızın düzeyleri de çok iyi. 2017 LYS’ de bizden daha iyi netice alabilirler. Biz başarılı bir ekibin dişlileriyiz. Hep birlikte daha başarılı sonuçlar alacağız.

Bizden önce Altınyıldız Eğitim Kurumlarından 15 yılda 981 büyüğümüz Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.88 Tıp,363 Mühendislik-Mimarlık ve diğer Üniversiteleri Altınyıldızlılar kazanmıştı. Bu yıl Başarı Bayrağını biz taşıyoruz. Gelecek yıl sınavlara girecek 11.sınıflarımız çok daha iyi sonuçlar alacaklar.

Her yıl başarılarımıza yenilerini ekliyoruz.9, 10 ve 11.sınıf öğrencilerimize tecrübelerimizi devamlı aktarıyoruz. Başarı geleneğimiz 1998 yılından beri aktarılarak geliyor. Bu başarı iklimine herkes katkı sağlıyor.

Bizleri başarıya ulaştıran Altınyıldız Eğitim Kurumları Öğretmenlerine ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Hedefimiz, gelecekte arkadaşlarımızla birlikte, Cennet Vatanımıza, Devletimize, Milletimize ve Nevşehir’imize güzel hizmetler yapmaktır. ‘dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.