Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok Avusturya Büyükelçisini ziyaret etti

İLÇELER 31.10.2019 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok Avusturya Büyükelçisini ziyaret etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Avusturya Büyükelçisi Ümit Yardım’ı ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Avusturya Büyükelçisi Ümit Yardım’ı ziyaret etti.   CHP Avusturya Başkanı Çağdaş Arslan ve eşiyle birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Altıok, 2021 yılı Türkiye- Avusturya Kültür yılı çerçevesinde Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin de tanıtılması konusunda çok verimli bir görüşme gerçekleştirdi.   Yakın ilgisinden dolayı Büyükelçiye teşekkür eden Başkan Altıok, Avusturya’da düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna da katıldı.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Avusturya Büyükelçisi Ümit Yardım’ı ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Avusturya Büyükelçisi Ümit Yardım’ı ziyaret etti.

 

CHP Avusturya Başkanı Çağdaş Arslan ve eşiyle birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Altıok, 2021 yılı Türkiye- Avusturya Kültür yılı çerçevesinde Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin de tanıtılması konusunda çok verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Yakın ilgisinden dolayı Büyükelçiye teşekkür eden Başkan Altıok, Avusturya’da düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.