Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, Başkan Yüksel’in konuğu oldu

İLÇELER 29.08.2019 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok, Başkan Yüksel’in konuğu oldu

İstanbul’da ziyaretlerde bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İstanbul’da ziyaretlerde bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de ziyaret etti.   Ziyarete ilişkin Başkan Altıok, “İstanbul ziyaretimin ilk durağında Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’i ziyaret edip Hacıbektaş hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yakın ilgisi dolayısıyla şahsım ve Hacıbektaş Belediye Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
İstanbul’da ziyaretlerde bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İstanbul’da ziyaretlerde bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de ziyaret etti.

 

Ziyarete ilişkin Başkan Altıok, “İstanbul ziyaretimin ilk durağında Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’i ziyaret edip Hacıbektaş hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yakın ilgisi dolayısıyla şahsım ve Hacıbektaş Belediye Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.