Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altyapı çalışmalarında, Belediye Başkanı Arı haklı çıktı

GÜNCEL 08.07.2020 - 19:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altyapı çalışmalarında, Belediye Başkanı Arı haklı çıktı

Şehrin altyapısını yenilemek için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bu uğurda birçok haksız eleştiriye göğüs geren Rasim Arı’nın ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıktı.
  Şehrin altyapısını yenilemek için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bu uğurda birçok haksız eleştiriye göğüs geren Rasim Arı’nın ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıktı. Şehirde ilk kez uygulanan yağmur suyu hattı sayesinde birçok bölgede sorun yaşanmazken altyapısı yenilenmeyen yerlerde ortaya çıkan tablo düşündürdü.   Şehrin yarım asırlık altyapısını yenilemek için milyonlarca lira para harcayarak gözle görülmeyen dev bir hizmete imza atan Rasim Arı, bu ısrarında ne kadar haklıymış bugün hep birlikte gördük.   Saat 17.00 sularında aniden bastıran ve kısa sürede şiddetini arttıran yağmur ile birlikte şehrin bazı bölgelerinde su baskınları ve ulaşımda aksamalar yaşanırken altyapısı yenilenen yollarda ise herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.   Önümüzdeki aylarda altyapı hamlesini sürdürerek şehirde altyapısı yenilenmeyen hiçbir mahalle bırakmayacağını açıklayan Rasim Arı adeta şehrin yıllardan beri kanayan yarasını sarmakta kararlı.
Şehrin altyapısını yenilemek için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bu uğurda birçok haksız eleştiriye göğüs geren Rasim Arı’nın ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıktı.

 

Şehrin altyapısını yenilemek için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bu uğurda birçok haksız eleştiriye göğüs geren Rasim Arı’nın ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha ortaya çıktı. Şehirde ilk kez uygulanan yağmur suyu hattı sayesinde birçok bölgede sorun yaşanmazken altyapısı yenilenmeyen yerlerde ortaya çıkan tablo düşündürdü.

 

Şehrin yarım asırlık altyapısını yenilemek için milyonlarca lira para harcayarak gözle görülmeyen dev bir hizmete imza atan Rasim Arı, bu ısrarında ne kadar haklıymış bugün hep birlikte gördük.

 

Saat 17.00 sularında aniden bastıran ve kısa sürede şiddetini arttıran yağmur ile birlikte şehrin bazı bölgelerinde su baskınları ve ulaşımda aksamalar yaşanırken altyapısı yenilenen yollarda ise herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.

 

Önümüzdeki aylarda altyapı hamlesini sürdürerek şehirde altyapısı yenilenmeyen hiçbir mahalle bırakmayacağını açıklayan Rasim Arı adeta şehrin yıllardan beri kanayan yarasını sarmakta kararlı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.