Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Amatör Ligde transfer dönemi tamamlanıyor

SPOR 05.10.2019 - 13:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Amatör Ligde transfer dönemi tamamlanıyor

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığından yapılan açıklamada birinci transfer döneminin 13 Ekim 2017 günü tamamlanacağı bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığından yapılan açıklamada birinci transfer döneminin 13 Ekim 2017 günü tamamlanacağı bildirildi. Birinci Transfer dönemi 13 Ekim Cuma günü uzatılmamak üzere tamamlanacak. Tüm Kulüplerin azami önem göstermelerini rica ederiz açıklamasında bulunulan açıklamada kulüplerin transfer ile ilgili işlemlerini söz konusu süreye kadar mutlaka tamamlamaları da istendi.
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığından yapılan açıklamada birinci transfer döneminin 13 Ekim 2017 günü tamamlanacağı bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığından yapılan açıklamada birinci transfer döneminin 13 Ekim 2017 günü tamamlanacağı bildirildi.


Birinci Transfer dönemi 13 Ekim Cuma günü uzatılmamak üzere tamamlanacak. Tüm Kulüplerin azami önem göstermelerini rica ederiz açıklamasında bulunulan açıklamada kulüplerin transfer ile ilgili işlemlerini söz konusu süreye kadar mutlaka tamamlamaları da istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.