MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Amatör Spor Haftası Başlıyor

SPOR 09.10.2016 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Amatör Spor Haftası Başlıyor

Amatör Spor Haftası başlıyor 10-16 Ekim 2016 Tarihleri Arasında "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri düzenlenecek.
Amatör Spor Haftası başlıyor 10-16 Ekim 2016 Tarihleri Arasında "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri düzenlenecek.      Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecek olan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri 10-16 Ekim 2016 tarihlerinde başlıyor.        Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, sezon öncesi takımların sezona hazırlık performanslarını görmeleri, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla halkımıza tanıtılması sağlanacak.       Bu sene düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak sportif yarışma ve etkinliklerle kutlanacak.  
Amatör Spor Haftası başlıyor 10-16 Ekim 2016 Tarihleri Arasında "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri düzenlenecek.

Amatör Spor Haftası başlıyor 10-16 Ekim 2016 Tarihleri Arasında "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri düzenlenecek. 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecek olan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri 10-16 Ekim 2016 tarihlerinde başlıyor. 

 

 

 

Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, sezon öncesi takımların sezona hazırlık performanslarını görmeleri, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla halkımıza tanıtılması sağlanacak.

 

 

 

Bu sene düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak sportif yarışma ve etkinliklerle kutlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.