Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Amatör Spor Haftası Başlıyor

SPOR 06.10.2017 - 15:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Amatör Spor Haftası Başlıyor

Nevşehir'de Amatör Spor Haftası 9 Ekim Pazartesi günü itibaren başlıyor.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı  ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği , düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasına özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlediği ’Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri 81 İlimizde eş zamanlı olarak 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak.   Amatör Spor Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklama aynen şu şekilde;   9 Ekim Pazartesi günü saat 10:00 da Valilik önünden Spor Kompleksimize Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Amatör Spor Haftası açılış programımız 10:30 da Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda geçekleştirilecektir. Açılış programımız sonrası Tesislerimizde Amatör Spor Haftası kapsamında müsabakalarımız sürdürülecek olup 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da kapanış programı ile tamamlanacaktır.
Nevşehir'de Amatör Spor Haftası 9 Ekim Pazartesi günü itibaren başlıyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı  ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği , düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasına özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlediği ’Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri 81 İlimizde eş zamanlı olarak 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak.

 

Amatör Spor Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklama aynen şu şekilde;

 

9 Ekim Pazartesi günü saat 10:00 da Valilik önünden Spor Kompleksimize Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Amatör Spor Haftası açılış programımız 10:30 da Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda geçekleştirilecektir. Açılış programımız sonrası Tesislerimizde Amatör Spor Haftası kapsamında müsabakalarımız sürdürülecek olup 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da kapanış programı ile tamamlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.