Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Amatör Spor Haftasında, Lale Haber ve Lalespor'a plaket

SPOR 12.10.2019 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Amatör Spor Haftasında, Lale Haber ve Lalespor'a plaket

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kesici’ye Amatör Spor haftası etkinlikleri kapsamında teşekkür plaketi verildi.
  Nevşehir’de düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin kapanış programı Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlendi. Düzenlenen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, ASK yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve aileler katıldı.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber ve www.lalespor.com internet gazetesi genel yayın yönetmeni Erdal Kesici’ye de Nevşehir’de spora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Kesici plaketini, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve ASKF yönetim kurulu üyesi Bayram Ekici’nin elinden aldı.
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kesici’ye Amatör Spor haftası etkinlikleri kapsamında teşekkür plaketi verildi.

 

Nevşehir’de düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin kapanış programı Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlendi. Düzenlenen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, ASK yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve aileler katıldı.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber ve www.lalespor.com internet gazetesi genel yayın yönetmeni Erdal Kesici’ye de Nevşehir’de spora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Kesici plaketini, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve ASKF yönetim kurulu üyesi Bayram Ekici’nin elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.