Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Anadolu Ajansından Büyük Başarı

GÜNCEL 17.01.2017 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Anadolu Ajansından Büyük Başarı

AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz
AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez, AA'nın 10 dilde yayın yaptığını belirterek, "Bu yıl İspanyolca ve Malayca'yı da ekleyerek, dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz." dedi.   Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler Akademisi Ödülleri sahiplerini buldu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende, projeleri Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez, ATV Platformlar ve Mobil Medya Müdürü Aylin Bekar Özkan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Şube Müdürü Musa İmir, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı ile eski AK Parti İletişim Merkezi Koordinatörü Süleyman Alıcı'nın yer aldığı jüri değerlendirdi.   Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, törenin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin hazırladıkları projelerle sahada deneyim kazandıklarını ve sorumluluk alarak eğitimlerini pekiştirdiklerini söyledi.   Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise belediye olarak projeye katılan öğrencilerden çok fazla istifade ettiklerini dile getirdi. Proje ile öğrencilerin sahada deneyim kazandığını ifade eden Ak, "Yarışmaya giren dört proje var. Bu bize büyük bir heyecan veriyor." diye konuştu. Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz   Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez de projenin önem taşıdığını belirterek, "Öğrenci arkadaşlarımızın da vahşi anlamıyla çok hızlı gelişen, değişen piyasa şartlarına uyum sağlaması için bu tip projeler çok önemli." dedi.     Anadolu Ajansının, 10 dilde yayın yaptığını hatırlatan Öymez, şöyle konuştu: "Türkçe haricinde bu yıl İspanyolca ve Malayca'yı da ekleyerek, dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz. AA kurulurken, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma kararı vardı. Bu, AA'nın yol haritası ve kuruluş misyonuydu. Bunu yerine getirmek adına, Türkiye'de olan biteni Türkiye'nin gözüyle dünyada yaygın konuşulan tüm dillerde yayma gayreti içerisindeyiz. Ama maalesef yetişmiş insan kaynağı noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Birkaç aylık kurslarla gazeteci yetiştirmeye çalışıyoruz."   Öymez, gazetecilikle başlayıp, halkla ilişkiler alanını tercih ederek çok önemli başarılar elde eden isimler olduğunu kaydetti.   Konuşmaların ardından proje sahibi öğrenciler sunumlarını yaptı. Jüri heyetinin oylamasıyla "Bugün Başkan Sensin" projesi birinciliğe layık görüldü.  
AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz

AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz


AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Öymez, AA'nın 10 dilde yayın yaptığını belirterek, "Bu yıl İspanyolca ve Malayca'yı da ekleyerek, dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz." dedi.

 

Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler Akademisi Ödülleri sahiplerini buldu.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende, projeleri Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez, ATV Platformlar ve Mobil Medya Müdürü Aylin Bekar Özkan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Şube Müdürü Musa İmir, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı ile eski AK Parti İletişim Merkezi Koordinatörü Süleyman Alıcı'nın yer aldığı jüri değerlendirdi.

 

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, törenin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin hazırladıkları projelerle sahada deneyim kazandıklarını ve sorumluluk alarak eğitimlerini pekiştirdiklerini söyledi.

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise belediye olarak projeye katılan öğrencilerden çok fazla istifade ettiklerini dile getirdi. Proje ile öğrencilerin sahada deneyim kazandığını ifade eden Ak, "Yarışmaya giren dört proje var. Bu bize büyük bir heyecan veriyor." diye konuştu.

Öymez: Dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz

 

Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez de projenin önem taşıdığını belirterek, "Öğrenci arkadaşlarımızın da vahşi anlamıyla çok hızlı gelişen, değişen piyasa şartlarına uyum sağlaması için bu tip projeler çok önemli." dedi.

 

 

Anadolu Ajansının, 10 dilde yayın yaptığını hatırlatan Öymez, şöyle konuştu:

"Türkçe haricinde bu yıl İspanyolca ve Malayca'yı da ekleyerek, dünyanın her tarafına ulaşmak istiyoruz. AA kurulurken, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma kararı vardı. Bu, AA'nın yol haritası ve kuruluş misyonuydu. Bunu yerine getirmek adına, Türkiye'de olan biteni Türkiye'nin gözüyle dünyada yaygın konuşulan tüm dillerde yayma gayreti içerisindeyiz. Ama maalesef yetişmiş insan kaynağı noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Birkaç aylık kurslarla gazeteci yetiştirmeye çalışıyoruz."

 

Öymez, gazetecilikle başlayıp, halkla ilişkiler alanını tercih ederek çok önemli başarılar elde eden isimler olduğunu kaydetti.

 

Konuşmaların ardından proje sahibi öğrenciler sunumlarını yaptı. Jüri heyetinin oylamasıyla "Bugün Başkan Sensin" projesi birinciliğe layık görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.