Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Anadolu FED, ‘Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş Toplumu Kandırıyor’

GÜNCEL 15.07.2018 - 08:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Anadolu FED, ‘Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş Toplumu Kandırıyor’

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Nevşehir temsilcisi Sevinç Dörtkol, Acıgöl ilçesinde yaşanan köpek skandalıyla ilgili açıklamada bulundu.
  Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Nevşehir temsilcisi Sevinç Dörtkol Acıgöl’de yaşanan köpek skandalı sonrasında yaptığı açıklamada, Acıgöl’de yaşanan vahşetin cezasız kalmaması için İçişleri Bakanlığını, Tarım ve Orman Bakanlığını ve Nevşehir Valiliğini göreve çağırıyoruz dedi.   Dörtkol açıklamasında şunları kaydetti;   “Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bir köpeğin hunharca canlı canlı çöp kamyonuna atılarak preslenip ezildiği görüntüleri hepimizin yüreğini dağladı.   Acıgöl'de yaşanan vahşetin cezasız kalmaması için, İçişleri Bakanlığını, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Nevşehir Valiliği'ni göreve çağırıyoruz.   Vahşetin emrini veren Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, yaptığı basın açıklamalarında yalan ve yanlış beyanlarla toplumu kandırmaktadır. Bizlerin görüntüleri izlemediğini mi zannetmektedir! Gözümüzü kör mü sanmaktadır? Konuştukça batıyor ve vahşetin boyutu daha bir büyüyor!   Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş, hem idari boyutta hem de hukuk boyutunda hem de toplum vicdanında hesap vereceksiniz. Söylediğiniz her şey vahşeti örtmek için düzmeceden ibarettir. Kanun kısırlaştırmayı emrediyor, siz bunu yapmıyor ve hayvanlar çoğaldıkça toplatıp çöp arabasında presletiyorsunuz.   Acıgöl Belediye Başkanı’nı İçişleri Bakanlığına şikayet ediyor, görevden alınmanızı talep ediyoruz.   Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayvan haklarına olan hassasiyetini bildiğimiz için Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve hayvanı (ları) katleden şahısların cezasız kalmayacağını ümit ediyoruz.   Bu vahşetlerin yaşanmaması için hayvan hakları Belediyeler Yasa Tasarısında ceza kapsamına alınmalıdır ve Tarım ve Orman Bakanlığının belediyeler üzerinde idari yaptırım yetkisi olmalıdır. "Bizler Federasyon olarak Acıgöl İlçe Belediyesi ve sokak hayvanlarını canice öldüren belediye çalışanları hakkında İçişleri Bakanlığına, Tarım ve Orman Bakanlığına, Nevşehir Valiliğine ve Acıgöl Kaymakamlığına şikâyetlerde ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına resmi suç duyurusunda bulunduk"   Konunun hassasiyet ile takipçisi olacağız.
Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Nevşehir temsilcisi Sevinç Dörtkol, Acıgöl ilçesinde yaşanan köpek skandalıyla ilgili açıklamada bulundu.

 

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Nevşehir temsilcisi Sevinç Dörtkol Acıgöl’de yaşanan köpek skandalı sonrasında yaptığı açıklamada, Acıgöl’de yaşanan vahşetin cezasız kalmaması için İçişleri Bakanlığını, Tarım ve Orman Bakanlığını ve Nevşehir Valiliğini göreve çağırıyoruz dedi.

 

Dörtkol açıklamasında şunları kaydetti;

 

“Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bir köpeğin hunharca canlı canlı çöp kamyonuna atılarak preslenip ezildiği görüntüleri hepimizin yüreğini dağladı.

 

Acıgöl'de yaşanan vahşetin cezasız kalmaması için, İçişleri Bakanlığını, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Nevşehir Valiliği'ni göreve çağırıyoruz.

 

Vahşetin emrini veren Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, yaptığı basın açıklamalarında yalan ve yanlış beyanlarla toplumu kandırmaktadır. Bizlerin görüntüleri izlemediğini mi zannetmektedir! Gözümüzü kör mü sanmaktadır? Konuştukça batıyor ve vahşetin boyutu daha bir büyüyor!

 

Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş, hem idari boyutta hem de hukuk boyutunda hem de toplum vicdanında hesap vereceksiniz. Söylediğiniz her şey vahşeti örtmek için düzmeceden ibarettir. Kanun kısırlaştırmayı emrediyor, siz bunu yapmıyor ve hayvanlar çoğaldıkça toplatıp çöp arabasında presletiyorsunuz.

 

Acıgöl Belediye Başkanı’nı İçişleri Bakanlığına şikayet ediyor, görevden alınmanızı talep ediyoruz.

 

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayvan haklarına olan hassasiyetini bildiğimiz için Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve hayvanı (ları) katleden şahısların cezasız kalmayacağını ümit ediyoruz.

 

Bu vahşetlerin yaşanmaması için hayvan hakları Belediyeler Yasa Tasarısında ceza kapsamına alınmalıdır ve Tarım ve Orman Bakanlığının belediyeler üzerinde idari yaptırım yetkisi olmalıdır.

"Bizler Federasyon olarak Acıgöl İlçe Belediyesi ve sokak hayvanlarını canice öldüren belediye çalışanları hakkında İçişleri Bakanlığına, Tarım ve Orman Bakanlığına, Nevşehir Valiliğine ve Acıgöl Kaymakamlığına şikâyetlerde ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına resmi suç duyurusunda bulunduk"

 

Konunun hassasiyet ile takipçisi olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.