Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Anadolu Lisesinin haklı gururu

EĞİTİM 26.09.2020 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Anadolu Lisesinin haklı gururu

Nevşehir Anadolu Lisesi, il genelinde temiz okul başvurusu kabul edilen sayılı okullar arasına girmeyi başardı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Anadolu Lisesi, il genelinde temiz okul başvurusu kabul edilen sayılı okullar arasına girmeyi başardı.     Okul Müdürü Rüstem Acar ve okul idarecilerinin gayreti sonucunda Pandemi sürecinde gerekli tüm hijyen koşullarının yerine getirildiği okulun temiz okul belgesi başvurusu kabul edildi.   Yapılan incelemeler sonucunda temiz okul başvuru onaylanan okul Nevşehir ili genelinde bir çok okula örnek teşkil edecek.  
Nevşehir Anadolu Lisesi, il genelinde temiz okul başvurusu kabul edilen sayılı okullar arasına girmeyi başardı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Anadolu Lisesi, il genelinde temiz okul başvurusu kabul edilen sayılı okullar arasına girmeyi başardı.  

 

Okul Müdürü Rüstem Acar ve okul idarecilerinin gayreti sonucunda Pandemi sürecinde gerekli tüm hijyen koşullarının yerine getirildiği okulun temiz okul belgesi başvurusu kabul edildi.

 

Yapılan incelemeler sonucunda temiz okul başvuru onaylanan okul Nevşehir ili genelinde bir çok okula örnek teşkil edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.