MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ankara'da Herkes O Nevşehirli Vekili Konuşuyor !

SİYASET 28.07.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ankara'da Herkes O Nevşehirli Vekili Konuşuyor !

ÖZEL HABER - Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teknik donanımı, bilgisi ve sıcak kanlı insan ilişkileri ile öne çıkan bir insan olarak takdir ediliyor.
ÖZEL HABER -  Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teknik donanımı, bilgisi ve sıcak kanlı insan ilişkileri ile öne çıkan bir insan olarak takdir ediliyor.   Lale  Haber olarak yaklaşık 4 gündür bir Ankara çıkarması yaptık bazen ilimizi Ankaradan görmekte de fayda var diye düşündük….   Orada gördük ki Nevşehir AK Partili vekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yaptığı çalışmalar ve ilişkileri sonrası Nevşehir ve halkına adeta çok sıcak bakan bir Meclis ve ANKARA gördük.   Orada adeta şans eseri olarak gördüğümüz bir olayı da sizler ile paylaşmak istedik Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kendi ve ekibi ile Nevşehir ilinin tanıtmak anlamında tüm AK Partili vekillere ön tarafında Unutmadık Unutturmayacağız sloganıyla 15 Temmuz’da Nevşehirlilerin neler yaptığı meydanlarda ülkesine nasıl sahip çıktıkları gösteren bir çalışma ile arkada ise bir Türkiye haritasının üzerinde yine Nevşehirde 15 Temmuz o hain gecede çekilen fotoğraflar ile bir kutu hazırlatılarak içinde kabak çekirdeğimizden , üzüme bir çok Nevşehir’in ürününü bulunduğu bir koli hazırlanarak dağıtıldığını gördük.   TBMM’de odalarına girerek ziyaret ettiğimiz vekillere Nevşehir’de geldiğimizi söylediğimizde Nevşehirli vekillerimiz ve özellikle vekilimiz Mustafa Açıkgöz’ün çalışması ve güler yüzlü oluşunun meyvelerini aldık.   Nevşehir ilini Ankara’da TBMM’de Katip Üye olması sonrası gerek Kapadokya adını gerekse Nevşehir’in yiğit insanlarını 15 Temmuz da nasıl dik durduklarını Meclisdeki AK Partili vekillere yaptırdığı Nevşehir’e özgü ürünler bulunan kutular ile tanıtmış.   Nevşehir ilinde 7 Haziran milletvekili seçimlerinde 55 adayın için sürpriz bir şekilde 1. sıra Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayı olarak konularak seçilmesi sonrası TBMM Katip üyesi olup kırmızı plakayı Nevşehir’e getirmesi ile beraber Nevşehir halkının sevgilisi olan bir milletvekili…   Lale Haber olarak Nevşehir ilini gerek dışarıda gerekse Ankara güzel temsil eden tüm vekillerimize teşekkür ederiz.   Şimdi merak edenler olacak belki Nevşehir siyasetinde değişiklikler olacak mı diye ilerleyen günlerde bu konuda görüşmelerimiz ve edindiğimiz bilgileri sizle paylaşacağız.   İşte o Nevşehir tanıtımı çalışması 
ÖZEL HABER - Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teknik donanımı, bilgisi ve sıcak kanlı insan ilişkileri ile öne çıkan bir insan olarak takdir ediliyor.

ÖZEL HABER -  Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teknik donanımı, bilgisi ve sıcak kanlı insan ilişkileri ile öne çıkan bir insan olarak takdir ediliyor.

 

Lale  Haber olarak yaklaşık 4 gündür bir Ankara çıkarması yaptık bazen ilimizi Ankaradan görmekte de fayda var diye düşündük….

 

Orada gördük ki Nevşehir AK Partili vekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yaptığı çalışmalar ve ilişkileri sonrası Nevşehir ve halkına adeta çok sıcak bakan bir Meclis ve ANKARA gördük.

 

Orada adeta şans eseri olarak gördüğümüz bir olayı da sizler ile paylaşmak istedik Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kendi ve ekibi ile Nevşehir ilinin tanıtmak anlamında tüm AK Partili vekillere ön tarafında Unutmadık Unutturmayacağız sloganıyla 15 Temmuz’da Nevşehirlilerin neler yaptığı meydanlarda ülkesine nasıl sahip çıktıkları gösteren bir çalışma ile arkada ise bir Türkiye haritasının üzerinde yine Nevşehirde 15 Temmuz o hain gecede çekilen fotoğraflar ile bir kutu hazırlatılarak içinde kabak çekirdeğimizden , üzüme bir çok Nevşehir’in ürününü bulunduğu bir koli hazırlanarak dağıtıldığını gördük.

 

TBMM’de odalarına girerek ziyaret ettiğimiz vekillere Nevşehir’de geldiğimizi söylediğimizde Nevşehirli vekillerimiz ve özellikle vekilimiz Mustafa Açıkgöz’ün çalışması ve güler yüzlü oluşunun meyvelerini aldık.

 

Nevşehir ilini Ankara’da TBMM’de Katip Üye olması sonrası gerek Kapadokya adını gerekse Nevşehir’in yiğit insanlarını 15 Temmuz da nasıl dik durduklarını Meclisdeki AK Partili vekillere yaptırdığı Nevşehir’e özgü ürünler bulunan kutular ile tanıtmış.

 

Nevşehir ilinde 7 Haziran milletvekili seçimlerinde 55 adayın için sürpriz bir şekilde 1. sıra Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayı olarak konularak seçilmesi sonrası TBMM Katip üyesi olup kırmızı plakayı Nevşehir’e getirmesi ile beraber Nevşehir halkının sevgilisi olan bir milletvekili…

 

Lale Haber olarak Nevşehir ilini gerek dışarıda gerekse Ankara güzel temsil eden tüm vekillerimize teşekkür ederiz.

 

Şimdi merak edenler olacak belki Nevşehir siyasetinde değişiklikler olacak mı diye ilerleyen günlerde bu konuda görüşmelerimiz ve edindiğimiz bilgileri sizle paylaşacağız.

 

İşte o Nevşehir tanıtımı çalışması 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.