MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ankara Kuş’unun paylaştığı bu iddialar doğru mu?

SİYASET 23.01.2021 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ankara Kuş’unun paylaştığı bu iddialar doğru mu?

Ankara Kuşu isimli sosyal medya kullanıcısının AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.
  Ankara Kuşu isimli sosyal medya kullanıcı dün akşam AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve yönetimi ile ilgili paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Nitekim Ankara Kuşu isimli kullanıcı ortaya attığı iddialara göre AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız’ın gelinini Koza Madene girdirmesinin yanı sıra partililerin yakınlarını işe yerleştirdiklerini paylaştı.   Ankara Kuşu paylaşımda,  “AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız gelini Koza madene, AK Parti Avanos İlçe Teşkilat Başkanı Damadını Koza Madene, AK Parti Avanos Kadın Kolları Başkanı Necla Ekinci oğlunu öğretmenevine, AK Parti Avanos Gençlik Kolları Başkanı Emre Öner eşini öğretmenevine yerleştirmiş. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, yıkım kararı olan mandırası ve evi için Turizm Bakanlığına bağlı Kapadokya Alan Başkanlığında kamp kurmuş”  mesajının ekran fotoğraflarını paylaştı.
Ankara Kuşu isimli sosyal medya kullanıcısının AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

 

Ankara Kuşu isimli sosyal medya kullanıcı dün akşam AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve yönetimi ile ilgili paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Nitekim Ankara Kuşu isimli kullanıcı ortaya attığı iddialara göre AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız’ın gelinini Koza Madene girdirmesinin yanı sıra partililerin yakınlarını işe yerleştirdiklerini paylaştı.

 

Ankara Kuşu paylaşımda,  “AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız gelini Koza madene, AK Parti Avanos İlçe Teşkilat Başkanı Damadını Koza Madene, AK Parti Avanos Kadın Kolları Başkanı Necla Ekinci oğlunu öğretmenevine, AK Parti Avanos Gençlik Kolları Başkanı Emre Öner eşini öğretmenevine yerleştirmiş. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, yıkım kararı olan mandırası ve evi için Turizm Bakanlığına bağlı Kapadokya Alan Başkanlığında kamp kurmuş”  mesajının ekran fotoğraflarını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.