Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ankete 16 bin veli katıldı

EĞİTİM 01.05.2020 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ankete 16 bin veli katıldı

Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle Devletimizce alınan tedbirler kapsamında, 23 Mart 2020 Pazartesi günü TRT-EBA TV uzaktan eğitim yayınları başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle Devletimizce alınan tedbirler kapsamında,  23 Mart 2020 Pazartesi günü TRT-EBA TV uzaktan eğitim yayınları başladı.   Bu kapsamda EBA yayınlarının daha etkin ve verimli kullanılmasına kakı sağlamak, uzaktan eğitim ile ilgili yaşanan sıkıntı ve sorunların bildirilmesi ve BT (Bilişim Teknolojileri) öğretmenleri ve öğrencilerin evine giderek sorunu çözmesini sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi tarafından velilere yönelik anket çalışması yapıldı.   Velilere dijital ortamda gönderilen anketi 16 bin veli yanıtladı.   Anket sonuçlarının veri analizleri yapılmış ve belirlenen sorunlara yönelik çözümler bulundu.
Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle Devletimizce alınan tedbirler kapsamında, 23 Mart 2020 Pazartesi günü TRT-EBA TV uzaktan eğitim yayınları başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle Devletimizce alınan tedbirler kapsamında,  23 Mart 2020 Pazartesi günü TRT-EBA TV uzaktan eğitim yayınları başladı.

 

Bu kapsamda EBA yayınlarının daha etkin ve verimli kullanılmasına kakı sağlamak, uzaktan eğitim ile ilgili yaşanan sıkıntı ve sorunların bildirilmesi ve BT (Bilişim Teknolojileri) öğretmenleri ve öğrencilerin evine giderek sorunu çözmesini sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi tarafından velilere yönelik anket çalışması yapıldı.

 

Velilere dijital ortamda gönderilen anketi 16 bin veli yanıtladı.

 

Anket sonuçlarının veri analizleri yapılmış ve belirlenen sorunlara yönelik çözümler bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.