Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Anneler Gününe Özel Pırlanta Bileklik Modelleri

ASAYİŞ 06.05.2017 - 23:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Anneler Gününe Özel Pırlanta Bileklik Modelleri

Hepimizin canından çok sevdiği annelerimizin, sadece anneler gününde hatırlanmaması gerektiğini, onların birer melek olduklarını ve her gün anneler günüymüş gibi davranmamız gerektiğini söylemeliyiz.
Hepimizin canından çok sevdiği annelerimizin, sadece anneler gününde hatırlanmaması gerektiğini, onların birer melek olduklarını ve her gün anneler günüymüş gibi davranmamız gerektiğini söylemeliyiz.   Anneler günü için, annenize alabileceğiniz en güzel hediye bir pırlanta bileklik olsa gerek. Bu pırlanta bilekleri dilerseniz internet üzerinden https://www.lizaypirlanta.com/ adresinden dilerseniz de şehrinizde bulunan bayiilerden satın alabilirsiniz.     Kadınlar değerli taşları her zaman sevmişlerdir. Annenize özel bir günde özel bir hediye almak istiyorsanız pırlanta bileklikler tam size göre.       Çeşitli pırlanta bileklik modellerinin bulunduğu kataloglardan beğendiğiniz herhangi birinin üzerine annenizin ve ya ailenizin ismini yazdırabilirsiniz. Aynı zamanda bilekliklerin üzerine dilerseniz işlemeler çizdirebilirsiniz. Bu işlem için, kataloglardan beğendiğiniz şemaları seçebiliriz ve ya ailenizden bu tür sanatlarla ilgilenen birisi varsa onun çizimlerini getirebilirsiniz.     Had sanatıyla ilgilenen bireyler, pırlantalarını yaptıracakları şirketlere çizimlerini bırakabilirler, bu sayede diledikleri çizimi pırlantalı bilekliğin üzerine işlenecektir. Düz bir pırlanta bilekliğin, dilediğiniz şekile gelmesi sağlanacaktır. Aynı zamanda işlemeler ve değerli taşlarla süslenen pırlanta bileklikler sevdikleriniz ve anneniz için çok güzel bir hediye olacaktır.     Pırlanta ve değerli taşların dilediğiniz şekilde, dilediğiniz büyüklükte yerleştirileceği yerleri kendiniz de seçebilirsiniz.   Daha hızlı bir şekilde pırlanta bilekliğe sahip olmak istiyorsanız; kataloglardan beğendiğiniz pırlanta bilekliği satın alabilirsiniz. Envanterde var olan bileklik, pırlanta bayisi tarafından, szie hemen teslim edilecektir.   Anneler gününe yaklaştıkça, pırlantalarda  kampanyalar ve indirimler yaşanmaktadır. Bu indirimlerden faydalanmak için, pırlanta dergi ve kataloglarına kaydolmanızı öneririz.     Sizi gelişen olaylardan haberdar edebilecek bir pırlanta bayiisiyle çalışmanız, karatlarına göre pırlantaların değerinin düşüşünü ve artışını anında öğrenmenize yardımcı olur. Pırlanta bilekliklerin fiyatları ise, üzerindeki değerli taşların fiyatlarına ve elbette işçiliğine göre değişmektedir. Çok uzun zaman uğraşılması gerekecek pırlanta bileklik çizimleriniz için, biraz zaman ve fazla ücret gerekecektir, ancak; annelerimiz her şeye değer.
Hepimizin canından çok sevdiği annelerimizin, sadece anneler gününde hatırlanmaması gerektiğini, onların birer melek olduklarını ve her gün anneler günüymüş gibi davranmamız gerektiğini söylemeliyiz.

Hepimizin canından çok sevdiği annelerimizin, sadece anneler gününde hatırlanmaması gerektiğini, onların birer melek olduklarını ve her gün anneler günüymüş gibi davranmamız gerektiğini söylemeliyiz.

 

Anneler günü için, annenize alabileceğiniz en güzel hediye bir pırlanta bileklik olsa gerek. Bu pırlanta bilekleri dilerseniz internet üzerinden https://www.lizaypirlanta.com/ adresinden dilerseniz de şehrinizde bulunan bayiilerden satın alabilirsiniz.

 



Pırlantalı İp Bileklik

2,66 Ct. Pırlanta Su Yolu Bileklik

Baget Pırlanta Kelepçe

Safir Pırlantalı Bileklik

Balık Pırlanta Bileklik

Pırlanta Fantezi Bileklik

Nazar Damla Bileklik

Pırlanta Kalp Bileklik

0,21 Ct Pırlanta Fantezi Bileklik

 

Kadınlar değerli taşları her zaman sevmişlerdir. Annenize özel bir günde özel bir hediye almak istiyorsanız pırlanta bileklikler tam size göre.  

 

 

Çeşitli pırlanta bileklik modellerinin bulunduğu kataloglardan beğendiğiniz herhangi birinin üzerine annenizin ve ya ailenizin ismini yazdırabilirsiniz. Aynı zamanda bilekliklerin üzerine dilerseniz işlemeler çizdirebilirsiniz. Bu işlem için, kataloglardan beğendiğiniz şemaları seçebiliriz ve ya ailenizden bu tür sanatlarla ilgilenen birisi varsa onun çizimlerini getirebilirsiniz.

 

 

Had sanatıyla ilgilenen bireyler, pırlantalarını yaptıracakları şirketlere çizimlerini bırakabilirler, bu sayede diledikleri çizimi pırlantalı bilekliğin üzerine işlenecektir. Düz bir pırlanta bilekliğin, dilediğiniz şekile gelmesi sağlanacaktır. Aynı zamanda işlemeler ve değerli taşlarla süslenen pırlanta bileklikler sevdikleriniz ve anneniz için çok güzel bir hediye olacaktır.


 

 

Elmas Pırlantalı Kelepçe
Pırlanta Yıldız Bileklik
Pırlantalı İp Bileklik
Pırlanta Fatma Ana Eli Kolye
Pırlanta Fantezi Bileklik

Pırlanta ve değerli taşların dilediğiniz şekilde, dilediğiniz büyüklükte yerleştirileceği yerleri kendiniz de seçebilirsiniz.

 

Daha hızlı bir şekilde pırlanta bilekliğe sahip olmak istiyorsanız; kataloglardan beğendiğiniz pırlanta bilekliği satın alabilirsiniz. Envanterde var olan bileklik, pırlanta bayisi tarafından, szie hemen teslim edilecektir.


Pırlanta Bileklik
0,67 Ct Pırlanta Fantezi Bileklik
Baget Pırlanta Kelepçe

 

Anneler gününe yaklaştıkça, pırlantalarda  kampanyalar ve indirimler yaşanmaktadır. Bu indirimlerden faydalanmak için, pırlanta dergi ve kataloglarına kaydolmanızı öneririz.

 

 

Sizi gelişen olaylardan haberdar edebilecek bir pırlanta bayiisiyle çalışmanız, karatlarına göre pırlantaların değerinin düşüşünü ve artışını anında öğrenmenize yardımcı olur. Pırlanta bilekliklerin fiyatları ise, üzerindeki değerli taşların fiyatlarına ve elbette işçiliğine göre değişmektedir. Çok uzun zaman uğraşılması gerekecek pırlanta bileklik çizimleriniz için, biraz zaman ve fazla ücret gerekecektir, ancak; annelerimiz her şeye değer.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.