Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ara tatil etkinlikleri sürüyor

EĞİTİM 21.11.2019 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ara tatil etkinlikleri sürüyor

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 18-22 Kasım ara tatil etkinlikler devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 18-22 Kasım ara tatil etkinlikler devam ediyor.   Şehir merkezindeki Alışveriş Merkezinde Sinema Günleri, Gökyüzü Maceram ve Mobil Trafik Tırında öğrenciler görevliler eşliğinde Ara tatil etkinlikleri yapmaya devam ediyor.   Hayvan Dostlarım etkinliği ile İlimizde bulunan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde (JAKEM) bulunan eğitmenler aracılığıyla öğrencilere köpek ve at eğitimleri hakkında bilgi verilirken, öğrenciler at binme etkinliği gerçekleştirerek eğitimli köpeklerin gösterisini izleme fırsatı buldular.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 18-22 Kasım ara tatil etkinlikler devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 18-22 Kasım ara tatil etkinlikler devam ediyor.

 

Şehir merkezindeki Alışveriş Merkezinde Sinema Günleri, Gökyüzü Maceram ve Mobil Trafik Tırında öğrenciler görevliler eşliğinde Ara tatil etkinlikleri yapmaya devam ediyor.

 

Hayvan Dostlarım etkinliği ile İlimizde bulunan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde (JAKEM) bulunan eğitmenler aracılığıyla öğrencilere köpek ve at eğitimleri hakkında bilgi verilirken, öğrenciler at binme etkinliği gerçekleştirerek eğitimli köpeklerin gösterisini izleme fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.