MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arazide Çalışacaklar

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arazide Çalışacaklar

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz, oda bünyesindeki ziraat mühendisi sayısının 4’e çıkarılacağını, bu danışman mühendislerin tarımsal faaliyetlerin daha verimli hale gelebilmesi yönünde arazide çalışacaklarını söyledi. Danışman Mühendis çalıştırma yetkisinin ziraat odalarına verildiğini ve böylece ziraat odalarının da artık tarımsal faaliyetlere eskisinden daha etkin katılımının sağlandığını belirten Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz, “İlimizde her 50 çiftçiye bir danışman mühendis düşecek şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Çiftçiye daha verimli bir tarımın nasıl yapılacağına dair yerinde bilgiler verecek olan bu arkadaşlarımızın sayesinde ilimiz de tarımsal faaliyetlerin daha etkin ve verimli bir hale getirilebileceğini düşünüyorum. Daha danışman mühendis ödemeleri bizzat çiftçiye yapılıyordu. Yapılan yeni düzenleme ile birlikte artık ziraat odalarına bu ödemeler yapılacak” açıklamalarında bulundu.  
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz, oda bünyesindeki ziraat mühendisi sayısının 4’e çıkarılacağını, bu danışman mühendislerin tarımsal faaliyetlerin daha verimli hale gelebilmesi yönünde arazide çalışacaklarını söyledi.
Danışman Mühendis çalıştırma yetkisinin ziraat odalarına verildiğini ve böylece ziraat odalarının da artık tarımsal faaliyetlere eskisinden daha etkin katılımının sağlandığını belirten Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz, “İlimizde her 50 çiftçiye bir danışman mühendis düşecek şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Çiftçiye daha verimli bir tarımın nasıl yapılacağına dair yerinde bilgiler verecek olan bu arkadaşlarımızın sayesinde ilimiz de tarımsal faaliyetlerin daha etkin ve verimli bir hale getirilebileceğini düşünüyorum. Daha danışman mühendis ödemeleri bizzat çiftçiye yapılıyordu. Yapılan yeni düzenleme ile birlikte artık ziraat odalarına bu ödemeler yapılacak” açıklamalarında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.