MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, 3 aylar ve Regaib Kandili mesajı yayımladı

SİYASET 07.03.2019 - 17:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı, 3 aylar ve Regaib Kandili mesajı yayımladı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  Başkan Adayı Arı, üç ayların müjdecisi Regaip kandilinin hayırlara vesile olmasını diledi. Rasim Arı, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Üç aylar olarak nitelendirilen Recep, Şaban ve Ramazan ayları, kalplerin ve gönüllerin manevi doyum mevsimidir. Recep ayı içerisinde bulunan Regaib Kandili, Rabbimizin rahmetinin, affının ve lütfunun yağmur gibi insanlığa yağdığı günlerdir. Bu günler, Cenab-ı Hakk'ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O'nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına, her daim gayretli olmak durumundayız. Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlamaya, bunun için de onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede Fahri Kainat Efendimiz, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız çok büyüktür. Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde ahlak ve erdemin, kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek Yüce Allah'tan af dilemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutluyor, vatan toprağını korurken şüheda mertebesine ulaşan kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımıza, 15 Temmuz'da Hakk'a yürüyen Demokrasi Şehitleri'ne Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Adayı Arı, üç ayların müjdecisi Regaip kandilinin hayırlara vesile olmasını diledi.


Rasim Arı, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Üç aylar olarak nitelendirilen Recep, Şaban ve Ramazan ayları, kalplerin ve gönüllerin manevi doyum mevsimidir. Recep ayı içerisinde bulunan Regaib Kandili, Rabbimizin rahmetinin, affının ve lütfunun yağmur gibi insanlığa yağdığı günlerdir. Bu günler, Cenab-ı Hakk'ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O'nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına, her daim gayretli olmak durumundayız. Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlamaya, bunun için de onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede Fahri Kainat Efendimiz, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız çok büyüktür. Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde ahlak ve erdemin, kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek Yüce Allah'tan af dilemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutluyor, vatan toprağını korurken şüheda mertebesine ulaşan kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımıza, 15 Temmuz'da Hakk'a yürüyen Demokrasi Şehitleri'ne Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.