Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal ile görüştü

SİYASET 01.08.2019 - 16:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal ile görüştü

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Nevşehir’in önemli projeleriyle ilgili ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret eden Başkan Arı, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile görüştü.   Nevşehir Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği çeşitli projelerle ilgili Ankara programında ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Arı, projelerle ilgili bilgi verdi ve bazı projelere destek istedi.    Başkan Arı, Ankara'daki temaslarını AK Parti Genel Merkezi ile sürdürdü. Burada da Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret eden Arı, Ünal ile bir süre baş başa görüştü.   Ünal’a Nevşehir’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Arı, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.   Arı, “Daha mutlu bir Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan belediye hizmetlerini yapmaya bir yandan da yeni projeler geliştirmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Durmadan ve yılmadan yolumuza devam ediyoruz. Nevşehir’imizin daha yaşanabilir, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Nevşehir’in önemli projeleriyle ilgili ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret eden Başkan Arı, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile görüştü.

 

Nevşehir Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği çeşitli projelerle ilgili Ankara programında ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Arı, projelerle ilgili bilgi verdi ve bazı projelere destek istedi. 

 

Başkan Arı, Ankara'daki temaslarını AK Parti Genel Merkezi ile sürdürdü. Burada da Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret eden Arı, Ünal ile bir süre baş başa görüştü.

 

Ünal’a Nevşehir’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Arı, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

 

Arı, “Daha mutlu bir Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan belediye hizmetlerini yapmaya bir yandan da yeni projeler geliştirmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Durmadan ve yılmadan yolumuza devam ediyoruz. Nevşehir’imizin daha yaşanabilir, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.